Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Modeller

/link/954ca7fa07ec4532a1d32e64db1fa643.aspx

Der findes et utal af forskellige Ducati motorcykler. Siden de første Ducati modeller så dagens lys, er der blevet produceret motorcykler i alle afskygninger. Gennem historien er Ducati blevet berømt for at kombinere et enestående design med imponerende præstationer på banen. Fra små til store motorstørrelser og forskellige stilarter tilbyder Ducati noget for enhver smag.

Hos os finder du præcis den Ducati motorcykel, der passer til dig. Med vores forhandlere Danmark rundt kan du få rådgivning og vejledning fra vores dedikerede team af eksperter, der står parat til at hjælpe dig med at finde den model der opfylder alle dine motorcykel-drømme.

Find din nærmeste Ducati-familie her.


Multistrada V4

 

Find den perfekte Ducati motorcykel til dig

Søger du fart over feltet, sjov og leg, udforskning og eventyr – eller måske en blanding af det hele? Så er en Ducati motorcykel, det perfekte sted at starte. Med mærkets italienske rødder har alle vores Ducati-modeller et italiensk flair, design og performance med fokus på den nyeste teknologi og klassisk elegance.

Hos os finder du Ducati-motorcykler, der ikke alene imponerer med deres avancerede teknologiske udstyr, men også med deres tidløse design og robuste kapaciteter til både asfalt og mere ujævne terræner. Uanset om du søger en Ducati-model, der kan tage dig komfortabelt gennem lange landevejsrejser, eller en, der kan udfordre stierne væk fra hovedvejene, har vi det perfekte match til din drøm. Oplev friheden til at udforske med stil, sikkerhed og ydeevne i topklasse.


Supersport

 

Udforsk vores Ducati motorcykler herunder

Vores motorcykler er delt op i kategorier under navnene Multistrada, Hypermotard, Monster, Panigale, Supersport, Diavel og Scrambler. Hver kategori repræsenterer en unik fusion af Ducatis banebrydende teknologi og italienske designæstetik, der tilbyder noget særligt for enhver smag og kørestil.

 

Oplev udvalget af Ducati motorcyklerne her:

 

Er du i tvivl omkring hvilken Ducati motorcykel som passer til dig? Kontakt din nærmeste Ducati forhandler lige her og aftal en prøvetur.


XDiavel Black Star