Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Streetfighter V4

/link/57492dbef75143b69b09b95681695139.aspx

Ducati Streetfighter V4 - En sand kriger

Ducati Streetfighter V4 er motorcyklen for dig, der ønsker en rebelsk motorcykel med fuld kontrol – en motorcykel, der udfordrer det almene.

Ducati Streetfighter V4 er en muskuløs kriger, uanset om du er til bykørsel, lange ture på landevejen eller spænding på racerbanen.

Motorcyklen har 208 heste, vejer 178 kg (S-versionen), er udstyret med dobbelte vinger, en kraftig motor og avanceret teknologi som er særligt udtænkt til denne motorcykel, og med fokus på at opnå maksimal ydeevne.

Ducati Streetfighter V4 kommer i et moderne design som udspringer af den majestætiske Panigale V4. Ducati har fjernet kåberne, tilføjet et højt og bredt styr og velsignet den med Ducatis unikke kampformel --> The Fight Formula.

Ducati Streetfighter V4

 

Denne unikke opbygning giver en uovertruffen ydeevne og et aggressivt ydre, der blotter maskinens muskuløse komponenter.

Hop op på en Ducati Streetfighter V4 og oplev det selv!

Streetfighter V4

 

Elektronik


Ducati Streetfigther V4 er udstyret med elektronik, som stammer fra Ducati's mangeårige erfaringer fra MotoGP. Streetfigther V4 fås med en helt ny elektronikpakke, der gør, at du har fuld kontrol under hele køreturen – det gælder både ved start, acceleration og bremsning, samtidig med at elektronikken agerer som en hjælpende hånd i skarpe sving.

Elektronikpakken indeholder:
• ABS Cornering EVO
• Ducati Traction Control (DTC) EVO 2
• Ducati Slide Control (DSC)
• Ducati Wheelie Control (DWC) EVO
• Ducati Power Launch (DPL)
• Ducati Quick Shift up/down (DQS) EVO 2
• Engine Brake Control (EBC) EVO
• Ducati Electronic Suspension (DES) EVO (kun S-versionen)


Elektronikken som er indbygget i den nye Streetfighter V4 giver den ultimative frihed i det de fleste komponenter, heraf DTC, DWC, DSC og EBC, kan tilpasses efter førerens kørestil – let og hurtigt via kontakten i venstre side.

Streetfighter V4 er udstyret med en 5" TFT-farveskærm i høj opløsning, der gør det let for føreren at orientere sig om sin kørsel.


Streetfighter V4 motor

 

Euro 5 motor

Fra model år 2021 lever Ducati Streetfighter V4 op til de nyeste EU-standarder. Cyklen er nu euro 5 godkendt og det er værd at bemærke at den nu udleder mindre Co2 uden at dette påvirker hverken motorens moment eller dens maksimale kraft.

Streetfighter V4 motoren har desuden lange vedligeholdelsesintervaller. Justering af ventiler skal først udføres ved 24.000 km; services udføres ved hver 12.000 km eller 12 måneder.

 

Streetfighter V4 LED forlygter


Et dominerende og spændende design


Designet bag Ducati Streetfighter V4 stammer fra Panigale V4, hvor alt det unødvendige er skåret fra, så motorcyklen fremstår rå og vild.

Streetfighter V4 er designet som en uovertruffen, moderne, teknologipakket motorcykel med formålet om at få føreren til at føle sig som den ultimative hersker over vejene.

Alt ved motorcyklen indikerer vildhed. De vinklede spejle giver Streetfighter V4 dens dominerende udseende af et rovdyr på jagt, motorcyklens imponerende LED-forlygte breder sig som et smørrede smil inspireret af Jokeren og designet står skarpt, skåret helt ind til benet, så der ikke er noget, der holder dig tilbage for at komme hurtigt frem.


Streetfighter V4 S aerodynamiske Biplane Wings

 

Aerodynamik


Den nye Streetfighter V4 er hurtig, agil og med en ydeevne, der kræver maksimal stabilitet ved høj hastighed. Til denne model er derfor også udstyret med de unikke ”Biplane Wings”, der bl.a. reducerer luftmodstanden og øger vejgrebet.

De aerodynamiske Biplane vinger genererer 28 kg downforce ved 270 km/t (20 kg på forhjulet, 8 kg bagpå), så du som fører opnår et langt bedre vejgreb og opnår en højere stabilitet end hidtil, selv ved høje hastigheder.

Downforce fra Biplane vingerne forbedrer desuden stabiliteten under opbremsning og gennem hjørner. Som fører begrænses du derfor ikke i din kørsel. Med den nye aerodynamik kan du køre afslappet og bekymringsfrit.

 

Streetfighter V4 ergonomi

 

Ergonomi


Streetfighter V4 er designet til at give den ultimative kørekomfort, uanset kørestil. Motorcyklen er bl.a. designet med et 60 mm skumsæde og en justerbare fodhvilere, der sikrer en god ergonomisk kørekomfort ved både bykørsel og landevejskørsel.

Der er ikke kun tænkt over førerens ergonomiske køreforhold. Underrammen er ligeledes redesignet med det formål at forbedre passagerkomforten og give føreren mere benplads.

 

Specifikationer:

Streetfighter V4

Streetfighter V4 S

 

Kontakt nærmeste Ducati forhandler for mere info.