Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Kontaktformular

/link/8d5afd9081ce4cc7bd8afa92047e9789.aspx

Skriv til os

Har du spørgsmål, er du i tvivl om noget eller måske har du brug for at blive kontaktet af en Ducati forhandler. Skriv til os og vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her.

DUCATI
ANDET MÆRKE

Du giver samtykke til, at autoriserede Ducati-forhandlere, servicepartnere og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Volkswagen Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min motorcykel, forsikringsprodukter, leasing og finansiering ved køb af ny motorcykel, køb af en ny eller brugt motorcykel.

Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede Ducati-forhandlere (4) og Ducati-serviceværksteder (5) i Danmark, og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre vores produktkategorier.

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsføringsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.