Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

/link/4aecd6c9b5b64c5b842257886e354112.aspx

Autentisk italiensk performance

Ducati bygger følelser.

Verdens mest attraktive motorcykler er resultatet af et dybt engagement i racing; det fineste udtryk for raffineret dygtighed, umiskendeligt design og frem for alt en stor passion for motorcykler.

Ducati er stolt af at repræsentere Italiensk Industri - essensen af I​talian Style vises gennem designet af hver enkelt cykel. Forførende, bløde og fleksible linjer med en varig, tidløs kvalitet, sætter en uovertruffen standard.

Ducati motorcykler - i mere end 60 nationer verden over dominerer disse drømmene hos de mest glødende motorcykelentusiaster.

Det desmodromiske (tvangsstyret) ventil system, det rørformet Trellis stel, L-Twin-motoren og den umiskendelige brummende lyd - disse er de særlige kendetegn, der understreger det unikke i en Ducati.

Listen over vores motorcyklers sejre er et bevis på værdien af ​​vores arbejdsfilosofi:

I VM i Superbike har Ducati vundet 15 ud af de sidste 18 titler og vi har fået 16 Manufacturers’ titler, mens der i 2007 - mindre end fire år efter Ducati’s debut i serien – toppede vores Desmosedici GP7 sejren over alle sejre og vandt MotoGP.

Båndet som, via racerbanerne, binder Ducatisti verden over til fabrikken, er de utallige Desmo Owners Clubs. Ducati klubberne verden over er i virkeligheden som en klan, forbundet af deres tilknytning til Ducatis ånd. Ducatisti mødes på racerbaner og til events, på World Ducati Week og også på Ducati.com, som er besøgt af over 12 millioner fans hvert år.

Historien om Ducati-drømmen, som begyndte i Bologna i 1926, bliver genfortalt på Ducati Museet i Bologna. Her fortælles historierne om legendariske motorcykler og ryttere, og en ren passion for performance og ekspertise gennemsyrer luften. En passion, der rejser hurtigt, åbner nye veje og skaber historie.

Ducati i Danmark

Fra 1. januar 2015 har Skandinavisk Motor Co A/S indgået aftale med Ducati Motor Holding Spa i Bologna omkring fremtidig import af Ducati motorcykler og tilbehør i Danmark.

For Skandinavisk Motor Co A/S har dette været en naturlig og strategisk beslutning at forfølge denne mulighed, eftersom vores distributør i Tyskland, Audi AG valgte at investere og overtage Ducati Motor Holding Spa.

Skandinavisk Motor Co A/S, som udgør importdivisionen i Semler Gruppen har hidtil primært beskæftiget sig med import af nye biler, men har med aftalen med Ducati Motor Holding Spa tilføjet en ny forretningskanal til importvirksomheden.

Vores Ducati forhandler set-up består af vores concept store - Ducati Copenhagen i Gladsaxe samt vores 3 autoriseret forhandlere, F.I. Motorcykler A/S i Sorø (Ducati Sorø), Glad Rasmussen MC i Feldballe på Djursland og Kolding MC i Kolding. Derudover har vi vores autoriseret Ducati service værksted, Promotor i Måløv. Vores forhandlere og værksteder har beskæftiget sig med Ducati igennem mange år og har derfor en bred ekspertise og kendskab på området.

Al overordnet og administrativ aktivitet omkring Ducati i Danmark vil blive koordineret fra vores hovedkontor i Brøndby.

Med Skandinavisk Motor A/S’s overtagelse er der taget et lille skridt på en længere strategisk rejse ind i motorcykelverdenen. Målet er naturligvis på sigt, at kunne være med til at udbrede kendskabet til Ducati mærket i Danmark, samt at få øget bestanden af lykkelige Ducati ejere landet over.