Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Streetfighter V2

/link/2c5247cbe7bc4ffd95a0559da0bf1580.aspx

Ducati Streetfighter V2 - En ny fighter i byen

Panigale V2 uden kåber – med et højt og bredt styr, en egenvægt på 178 kg og med en 955 ccm Superquadro-motor med 153 hk og en elektronikpakke af nyeste generation. Denne motorcykel er en nyfortolkning af Ducatis “Fight Formula”, som – efter den beundrede Streetfighter V4 – tilføres den 2-cylindrede Panigale og giver liv til Streetfighter V2: det nye medlem af Borgo Panigale super-nakedbike-familien.


Streetfighter V2 storm green

Den nye Streetfighter V2 er en sportslig nakedbike med en enestående karakter. Den opfylder ønsker og behov hos de kørere, der gerne vil have en motorcykel, som kombinerer det sportslige Panigale V2-DNA med attituden og stilen fra den beundrede Streetfighter.

Resultatet er en motorcykel, som er intuitiv og nem at køre med den helt rigtige power til at levere fremragende præstationer og maksimal køreglæde.

Den nye Streetfighter V2 er markant og karakteriseres af et virkelig skarpt design, som omfatter de klassiske stylingelementer fra Streetfighter V4 med den markante forlygte, det V-formede dagskørelys, som kendetegner Ducatis sportsmotorcykler, og er inspireret af Joker-karakterens berømte smil.
Konceptet bag den nye model er opbygget omkring mekanikken fra Panigale V2 med Superquadro-motoren som bærende element.

 

Streetfighter V2 Joker look

 

Ergonomien byder på kørerfokuserede features med fokus på gadebrug og med ekstra sportslige og komfortable elementer. Det høje og brede aluminiumsstyr erstatter styret på Panigale V2. Sædet er bredere og har en ny polstring, som gør denne motorcykel endnu mere komfortabel. Desuden er fodhvilerne blevet flyttet for at give mere plads. Alle disse forbedringer giver køreren fremragende kontrol ved sportslig kørsel og gør samtidig den daglige brug nemmere.

Motoren på Streetfighter V2 er en 955 ccm Superquadro, som overholder Euro 5 og leverer en maksimal ydelse på 153 hk ved 10.750 omdr./min. og et drejningsmoment på 101,4 Nm ved 9.000 omdr./min. Motoren gør ikke kun motorcyklen brugbar og fornøjelig til gadebrug, men også på racerbanen, hvor den er nem at håndtere. Sammenlignet med Panigale V2 har Streetfighter V2 en kortere slutudveksling (15/45 vs. 15/43): Dette tal sikrer et højere drejningsmoment ved almindelig hastighed og bedre motorrespons, når der gives gas.


Streetfigher V2 swingarm

 

Ved udviklingen af denne nye model gav Ducatis ingeniører fuld opmærksomhed til stelkonstruktionen. Faktisk anvendes Superquadro-motoren som det bærende element, der forbinder frontens kompakte struktur, som består af en monocoque-ramme i støbt aluminium, som er fastgjort til motoren.

Den enkeltsidede svingarm, som også er forbundet med motoren, er 16 mm længere end på Panigale V2, hvilket er en fordel, som bidrager til at sikre hele motorcyklens stabilitet.
Til denne platform er der tilføjet en 43 mm Showa BPF-forgaffel og en Sachs-støddæmper med en skræddersyet kalibrering, som gør motorcyklen mere komfortabel ved gadebrug, og som nemt kan justeres til rendyrket køreglæde på racerbanen.

Streetfighter V2 is er udstyret med 5-egede fælge og de nye Pirelli Diablo Rosso IV-dæk: 120/70 ZR17 foran og 180/60 ZR17 bagpå. Det giver superhurtig respons på kørerens ønsker og en ekstra god følelse i sving.

Bortset fra anvendelsen af bremsebelægninger med mindre aggressiv friktion, som passer bedre til gadebrug, er hele bremsesystemet overtaget direkte fra Panigale V2 og byder på et Brembo M4.32-bremsesystem med monobloc-bremsekalibre og bremseskiver med en diameter på 320 mm.

Den omfattende og moderne elektronikpakke på Streetfighter V2 er overtaget fra Panigale V2. Den 6-vejs IMU-platform styrer alle motorcyklens elektroniske systemer og viser motorcyklens position i realtid, samtidigt med at informationer sendes til de styreenheder, der regulerer systemerne.
Elektronikpakken omfatter: kurve-ABS EVO med ”slide by brake”-funktion, Ducati Traction Control (DTC) EVO 2, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Ducati Quick Shift up/down (DQS) EVO 2, Engine Brake Control (EBC) EVO.

Streetfighter V2 har tre forskellige køreindstillinger (Sport, Road, Wet) med dedikerede systemindstillinger. Det elektroniske udstyr kan suppleres med et udvalg af tilbehør fra Ducati Performance-kataloget: Ducati Data Analyzer (DDA + GPS) og Ducati Multimedia System.

Motorcyklen er udstyret med full-LED forlygter med dagskørelys foran og et komplet 4,3” TFT-instrumentpanel med et intuitivt interface, som minder om Streetfighter V4-familien.


Streetfighter V2

 

Ducati Performance-kataloget indeholder et stort udvalg af tilbehør som fx ”Biplane Wings”, som kendes fra Streetfighter V4 og sikrer en downforce på 28 kg ved 265 km/h, så du får det optimale ud af denne motorcykel på racerbanen. Desuden er det stadig muligt at købe en komplet Akrapovič-racerudstødning, som øger ydelsen yderligere til 157 hk og reducerer vægten med 7 kg. Derudover kan du vælge enkeltsæde, den godkendte Akrapovič-udstødning og mange andre dele, der skærper looket og forbedrer motorcyklens egenskaber.

 

Specifikationer Streetfighter V2

 

Kontakt nærmeste Ducati forhandler for mere info.