Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Diavel

/link/676e765b32ae4c23a44a461bf25068bd.aspx

Vælg model

Ducati bryder ind i Cruiser verdenen - og gør det på sin helt egen måde.

Ducati Diavel debuterede tilbage i november 2011 under et EICMA motorcykelshow i Milano og den fik sat sit præg med det samme.Med sine vovede linjer og innovative former er især Diavel Dark med til at skabe en cruiser-familie ud over det sædvanlige. Den er baseret på en suveræn og et letgenkendeligt design, der altid vil tiltrække sig velfortjent opmærksomhed. Det var den anerkendte designer, Pierre Terblanche, der startede stylingen af Ducati Diavelsammen med Glynn Kerr.


Det er en sofistikeret maskine med æstetiske kendetegn udover det sædvanlige – Ducati Diavel har rykket grænserne for cruiser-bikes og vil altid være kendt for sit niveau af performance og kørestil.
På en Ducati Diavel eller Diavel Carbon oplever du køreglæde ud over det sædvanlige og vil føle dig sikker igennem hele turen.

I 2016 præsenteres endnu en cruise hvor design, teknologi og performance er helt i tråd med Ducati's ånd. Ducati XDiavel er spænding ved lav hastighed, hvor den afslappende lave hastighed ved crusier-kørsel kombineres med spændingen og adrenalinen fra Ducati's sportsmotorcykler.X i XDiavel repræsenterer netop, at to tilsyneladende forskellige fjerne verdner, kombineres til en unik cykel, en syntese, hvor begge er komplette og uden kompromis.