Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada

/link/fb63174b3f76414a9d97e147d5708d6c.aspx

Vælg model

Ducati Multistrada er en alsidig motorcykel med maksimal køreglæde.

Fra model år 2020 tilbyder Ducati 4 års garanti - 4Ever Multistrada.

Drømmer du om at køre vejene tynde på en lækker touring motorcykel? Ligger du vægt på, at motorcyklen har den nyeste teknologi og er i topkvalitet? Så er Multistradaen lige noget for dig. Den italienske motorcykel er en ægte rejsemaskine til de lange ture, og den er for dig, der gerne vil ud på eventyr og rejse som en globetrotter.

 

 

Multistrada 950 er blevet opgradet med nye fantastiske muligeheder - dette bringer Multistrada 950 frem mod nye højder. Der er for alvor blevet skruet op for detaljer – både i design og teknologi.

 

Multistradaen fås i 7 forskellige modeller. Der er noget for en hver smag - fælles for dem alle er designet til de lange, behagelige ture, hvor der er plads til, at du bare kan nyde udsigten, men kan også bruges som transport i dagligdagen, når du skal til og fra arbejde.
Den er indrettet så kørestillingen er behagelig uanset distance, så behøver du ikke bekymre dig om ømme muskler eller smerter i ryggen. Den kommer rundt i svingene på de små landeveje, og den tager dig ud af de store motorveje på den mest komfortable måde. Ducati Multistrada er et kunststykke af dimensioner og er én af de mest alsidige motorcykler på markedet.


Find din nærmeste Ducati forhandler, og kig nærmere på Multistrada-serien. Find modellen, der passer til dig.