Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada V2 - Hverdagens vidunder

/link/20a0714e033c4afeaa7e5d6e8352e1bd.aspx

Multistrada V2 - Den nye indgang til Multistrada universet

Ducati Multistrada V2 er den nye indgang til Multistrada-universet: en komfortabel, sjovt, alsidig og mest af alt teknologisk avanceret 2-cylinderet motorcykel.

’Vedvarende forbedring’ er filosofien bag opdateringen. Bl.a. er ergonomien forbedret og cyklen er 5 kg lettere end sin forgænger – dette er den perfekte motorcykel, hvis du vil udforske alle veje, både på de lange ture men også i hverdagen inde i byens centrum. Du får en sporty og intuitiv motorcykel, som ikke går på kompromis med den umiskendelige italienske Ducati-stil.

 

Ducati tilbyder 4 års garanti på alle Multistrada med - 4Ever Multistrada.


Multistrada V2 S design

 

Design:

Multistrada V2 er elegant og sporty, helt i tråd med den stilfulde og genkendelige linje som bliver ført i Borgo Panigale. En stil med flydende linjer, rene overflader og den karakteristiske og specielle balance, der er mellem volumen i front and det lette og slanke udseende bagtil.

Multistrada V2 har også fået ny grafik, som viser navnet på begge sider af cyklen.


Multistrada V2 grafik

 

Motoren:

Den nye Multistrada V2 er udstyret med den seneste udvikling af 937cc Testastretta 11° motoren. Den desmodromiske motor, 4 ventiler per cylinder og vandkølet, yder 113 heste.

Cyklen er utrolig håndterbar og jævn ved lave omdrejninger og har et moment som altid er parat med sin fulde kraft, hvis du skulle få brug for at udløse Ducati’s typiske sporty og adrenalinpumpende karakter.

Motoren er udholdende og robust med sine lange serviceintervaller – olieskift ved hver 15.000 km og ventiltjek ved hver 30.000 km.

Den seneste udvikling af Testastretta 11° motoren, har givet flere forbedringer: nye plejlstænger, ny 8-skivet hydraulisk kobling og en opdateret gearkasse, som giver en mere flydende og præcis skiftning af gear. Det er blevet nemmere at finde frigearet – og brugen af quick shifter er blevet optimeret.


Multistrada V2 engine

 

Stel:

Stellet er agilt og intuitivt med et 19” forhjul, som sikrer en let og komfortable kørsel – altid med det rette niveau af reaktion og præcision. Takket være det effektive Ducati Skyhook system er cyklen utroligt alsidigt og dermed ideel til bykørsel. Skyhook-affjedringen absorberer alle ujævnheder og leverer den bedste opsætning af cyklen – og forbedrer dermed både sikkerhed og komfort.

 

MTS V2 S seat

 

Ergonomi:

Der er blevet lagt arbejde i at udvikle cyklens ergonomi for at gøre den mere behagelige og intuitiv.

Sædehøjden er reduceret til 830 mm, hvilket er 10 mm lavere end på MTS 950. Sædet er re-designet således at det er smallere og mere kompakt mellem rytterens ben. Dette gør, at det er langt nemmere at nå jorden med fødderne, idet den indvendige kurve mellem benene kun er 1.790 mm – 40 mm lavere end på MTS 950.

Denne ændring giver mere sikkerhed når cyklen holder stille og giver rytteren mere kontrol over cyklen i forbindelse med manøvrering ved lav hastighed – selv med en passager bagpå og fulde tasker.

Derudover kan man tilkøbe et lavt Ducati Performance sæde samt en lavere affjedring, hvilket samlet sænker cyklen til 790 mm.

Det nye sæde er også skabt med henblik på at forbedre komforten, i det formen har et fladt område som giver rytteren langt mere bevægelsesfrihed frem og tilbage. Det er muligt at finde den helt optimale position.

Multistrada V2 har fået nye fodhvilere, de samme som er monteret på en Multistrada V4. Disse har en øget afstand fra sædet på 10 mm som giver højere ryttere mere komfort, i det man ikke behøver at bøje knæene for meget. Det giver også en mere afslappet position under lange ture.

 

Vægten:

En anden men meget vigtig forbedring er reduktionen af cyklens vægt. Multistrada V2 er hele 5 kg er lettere end Multistrada 950.
Opdateringen af motoren har givet ca. 2 kg reduktion. Koblingen, i sig selv ca. 1,5 kg, koblingscover, forbedring af gearkasse, nye plejlstænger.

Forskellige dele på cyklen er blevet lettere, bl.a. spejlene og fælgene som nu er de samme som sidder på MTS V4. Vælger man at tilkøbe Ducati Performance egerhjul, så bliver vægten endnu lavere.

 


MTS V2 electronics


Elektronik:


Multistrada V2 er udstyret med det sidste nye inden for elektronik, som giver dig alt hvad du behøver når du skal rejse komfortabelt og sikkert.

Den elektroniske pakke indeholder:

• Kurve ABS – yder en høj grad af sikkerhed når du bremser, selv i kurver.
• Vehicle Hold Control – gør det let at starte på skrånende veje.
• Ducati Traction Control – undgår hjulspind og undgår at miste vejgrebet under acceleration.
• 4 riding Modes (Sport, Touring, Urban, Enduro) – konfigurer din cykel så den passer præcis til dig.
• Ducati Brake Light System – aktiverer automatisk blinkende baglys ifm. pludselige og hårde opbremsninger.

Vælger man S-versionen får man en 5-stjernet oplevelse med bl.a. Ducati Skyhook elektronisk affjedring, fartpilot, fuld LED forlygter med Ducati kurvelys funktion (optimer belysningen af kørebanen alt afhængig af cyklen hældning), Ducati Quick shift up & down, håndfrit nøglesystem, 5” TFT farvedisplay i høj opløsning og baggrundsbelyste knapper på styret, således at de er nemme at betjene i mørke.


Specifikationer og fabriksmonteret TRIMS:

Multistrada V2
Multistrada V2 S

 

Kontakt nærmeste Ducati forhandler for nærmere info omkring prøvetur.