Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati udvider din frihed

/link/858710ad2c464b079e50bf5fd191d68d.aspx

4-års garanti - rejs uden bekymringer og begrænsninger

Med 4Ever Ducati udvider vi din frihed - du kan nu rejse uden bekymringer og begrænsninger.

Vi tilbyder en 4-års garanti på alle modeller i Multistrada-familien samt på den nye DesertX med 4Ever Ducati-garanti.

Stigende hård og langvarig testning, forbedrede produktionsprocesser og avancerede numeriske simuleringer, har forbedret pålideligheden til det højeste niveau nogensinde.

En garanti uden grænser, som Ducati kan tilbyde takket være den solide vækst i det globale forhandlernetværk. Et team, der konstant bliver trænet til at håndtere din Ducati med den samme omhu, som den modtager, når den bliver designet og samlet i Borgo Panigale.

4Ever Ducati programmet

4-års garanti
4Ever Ducati er en 4-årig garanti, der gælder for alle Multistrada-modeller (Model Year 2020 og frem) samt Ducati DesertX. Sammenligner man med den standard 24-månedersgaranti, som Ducati allerede tilbyder på nye cykler, tilføjer den yderligere 24 måneders dækning.

Alt inklusiv
De 2 ekstra års garanti er gratis og er inkluderet i prisen på motorcyklen.

Ingen kilometerbegrænsning
Der er ingen kilometerbegrænsning.

Vejhjælp inkluderet
Vejhjælp er inkluderet i hele perioden (48 måneder) i de lande, hvor denne service er tilgængelig, og på de samme kontraktlige betingelser for standard Ducati-garantien (24 måneder). En væsentlig betingelse er at overholde den planlagte vedligeholdelse på et autoriserede Ducati-værksted.

Alle Multistrada modeller er inkluderet
4Ever Ducati gælder for alle Multistrada 950 og V2 samt Multistrada 1260 og V4 modeller fra Model Year 2020 og frem.

Startdatoen for programmet
4Ever Ducati er tilgængelig på cykler som garantiaktiveres fra d. 1. november 2019.
 
Yderligere garantiperiode
De yderligere 2 år starter fra dagen efter udløbet af Ducati-garantien (24 måneder), derved fra den 25. til den 48. måned.

Dele omfattet af garantien
I de yderligere 2 år dækker garantien hele køretøjet mod fabrikationsfejl (ekskl. alle sliddele, æstetiske fejl, batteri og tilbehør).

Planlagt vedligeholdelse
4Ever Ducati-garantien er kun gyldig, hvis den planlagte vedligeholdelse (de planlagte servicebesøg) bliver udført som forskrevet i hele garantiperioden (48 måneder). Planlagt vedligeholdelse (servicebesøg) skal udføres ved nøje at overholde de operationer, der er specificeret i det planlagte vedligeholdelsesskeme for den model, der er dækket af garantien.

Husk, at hvert service, der udføres på et autoriserede Ducati-værksted, skal registreres med diagnoseinstrumentet for at bekræfte, at cyklen er blevet repareret korrekt.

Lande, hvor 4Ever Ducati er tilgængelig
4Ever Multistrada er tilgængelig på alle Multistrada-cykler, der er købt fra alle autoriserede Ducati-forhandlere i følgende lande: Albanien, Andorra, Østrig, Belgien, Bosnien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Kosovo, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Malta, Monaco, Montenegro, Norge, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien.
 

Bemærk at dette websted kun indeholder et resume af indholdet af 4Ever Ducati, hvis indhold vises fuldt detaljeret i garantikontrakten, som udstedes af forhandleren på leveringstidspunktet for den cykel, der er omfattet af garantien.

Forhandlernetværk
Kontakt din forhandler
Har du brug for yderligere information - find den forhandler, der er tættest på dig og få alle de oplysninger du har brug for til køb og service af din cykel.

FIND EN FORHANDLER

Vælg din Ducati og start dit eventyr!