Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada V4 Pikes Peak

/link/87a2480eb069495bba128032d728d906.aspx

Multistrada V4 Pikes Peak - Erobrer alle bjerge

Den nye Multistrada V4 Pikes Peak med nyt MotoGP-inspireret design er den mest sportslige Multistrada nogensinde.

Præcis, intuitiv, effektiv og meget kraftfuld.

Multistrada V4 Pikes Peak er baseret på den fremragende Multistrada V4-platform: Hvor V4 Granturismo-motorens præstationer, den kultiverede motorgang og driftssikkerheden sammen med den lave vægt, den nemme betjening, komforten for både kører og passager samt topmoderne udstyr og elektronik udgør hjørnestenene i Multistrada V4-familien.

Med dette solide udgangspunkt blev den nye V4 Pikes Peak udviklet med markante ændringer, hvad angår chassisets opsætning, førsteklasses ergonomi, elektroniske betjeningselementer og en lang række specifikke komponenter, der giver motorcyklen en væsentlig mere sportslig attitude i forhold til Multistrada V4.

Ducati tilbyder endnu en gang at begejstre alle de motorcyklister, der er på jagt efter rendyrkede præstationer i dual-motorcykeluniverset.


MTS V4 Pikes Peak design

 

Design og ergonomi:

Designarbejdet i dette nye projekt startede med de særlige elementer fra Multistrada V4-familien, der blev kombineret med de to elementer, der primært kendetegner denne Pikes Peak-version æstetisk og funktionelt – nemlig det 17” forhjul og den enkeltsidet svingarm.

Motorcyklens racing-sjæl fremhæves af det dedikerede ”Pikes Peak”-design, som tydeligt er inspireret af Desmosedici GP ’21, hvad angår farver og grafik – selv sidenummerpladerne på begge sider af brændstoftanken bidrager til at fremhæve den store tilknytning til racing-universet.

 

MTS V4 Pikes Peak carbon

 

For at understrege den sportslige attitude yderligere er den nye Multistrada V4 Pikes Peak udstyret med en lang række komponenter fremstillet kulfiber samt en Akrapovič-lyddæmper i titanium og kulfiber (godkendt til gadekørsel). Af andre iøjnefaldende æstetiske elementer kan nævnes det røgfarvede plexiglas, anodiserede Öhlins-forgafler, tofarvet sæde med V4-logo bagest samt Ducati Corse-logo på fronten.

Stellet på den nye Multistrada V4 Pikes Peak er en del af revolutionen. Det er faktisk blevet ændret markant i forhold til Multistrada V4. Først og fremmest er det udviklet med 17” forhjul som omdrejningspunkt, hvilket giver køreren garanti for præcision og stor respons. Den nye motorcykel er udstyret med sportsdæk til gadekørsel (120/70 for; 190/55-17 bag) og støbte Marchesini-aluminiumsfælge, der er 2,7 kg lettere en fælgene på Multistrada V4 S, hvilket gør den dynamiske køremaskine mere effektiv og bidrager til reduceringen af den samlede vægt på 4 kg i forhold til Multistrada V4 S.

Desuden sikrer Öhlins Smart EC 2.0-affjedringen fremragende køreegenskaber ved sportslig kørsel ved hjælp af en situationstilpasset køreindstilling, som også kendes fra Panigale V4 S og Streetfighter V4 S, og som automatisk tilpasser indstillingen til brugerens kørestil.


Multistrada V4 Pikes Peak Öhlins

 

Monocoque-rammen i aluminium er blevet opdateret med det formål at opnå en anden hældning på styrehovedet (25,75° i forhold til 24,5° på Multistrada V4).

Bremsesystemet på den nye V4 Pikes Peak er i topklasse i segmentet og er direkte afledt fra bremsesystemet på Panigale V4. Foran omfatter systemet bremseskriver med en diameter på 330 mm og Brembo Stylema monobloc-bremsekalibre som på Multistrada V4 S, men med tilføjelse af bremsebelægningerne fra Panigale V4. Bagpå består systemet af en enkelt bremseskive med en diameter på 265 mm og en flydende Brembo-bremsekaliber.

Den nye Multistrada V4 Pikes Peak skiller sig endda også ud med sine dedikerede ergonomiske egenskaber, der er specielt designet til at sikre maksimal kontrol og optimere hældningsvinklerne. I forhold til Multistrada V4 er kørepositionen en helt anden: Fodhvilerne er fx placeret højere og længere tilbage for at øge den maksimale hældningsvinkel, og styret er lavere og smallere. Det betyder, at køreren kan nyde godt af en endnu bedre følelse ved sportslig kørsel med en komfort i topklasse.


Multistrada V4 Pikes Peak Brembo

 

Motor:

Den nye Ducati Multistrada V4 Pikes Peak er udstyret med den mest kraftfulde motor i klassen – den beundrede V4 Granturismo med 170 hk og et maksimalt drejningsmoment på 125 Nm ved 8.750 omdr./min. Denne motor, som Ducati har udviklet specielt til Multistrada V4-modellerne, er ekstremt let med en vægt på kun 66,7 kg, og samtidig er den kompakt. Takket være denne konstruktion har Ducatis ingeniører skabt en kompromisløs opsætning med en perfekt vægtfordeling.

Med en slagvolumen på 1.160 ccm sikrer V4 Granturismo-motoren en ydelse og et drejningsmoment i topklasse i segmentet. V4 Granturismo sætter også standarden for alsidighed og driftssikkerhed med rekordlange serviceintervaller, hvor der er ventiltjek for hver 60.000 km.

V4 Granturismo-motoren er blevet optimeret til at intensivere motorcyklens egenskaber, og den byder på flere innovationer. Bland disse er Race-køreindstillingen, som for første gang fås til en Multistrada-model. Race-køreindstillingen giver en mere racing-orienteret strategi, som griber mere gradvist ind end i Multistrada V4, så køreren advares på forhånd og kan køre mere sportsligt, hvad angår gearskift i høje omdrejninger.

Quickshifteren har også en skræddersyet strategi, som giver mulighed for ekstremt aggressive nedgearinger og implementeringen af en endnu mere direkte respons når der gives gas i High Power-indstillingen.


MTS 4V Pikes Peak 6,5" TFT display

 

Elektronik:

Multistrada V4 Pikes Peak viderefører den nyeste generation af den sofistikerede elektronikpakke fra Multistrada V4 S, som blandt andet omfatter radarteknologi både for og bag som standardudstyr inklusive adaptiv fartpilot (ACC) og advarsel om køretøjer i den blinde vinkel (BSD).

Det 6,5” TFT-instrumentpanel, som også er standardudstyr på Multistrada V4 Pikes Peak, giver køreren mulighed for at se navigationskortet takket være det avancerede Ducati Connect-system, som kan spejle kørerens mobiltelefon.

Også i den forbindelse er de elektroniske innovationer udviklet, så køreren kan få en endnu bedre sportslig oplevelse. Foruden introduktionen af Race-køreindstillingen er strategien i Ducati Wheelie Control på Multistrada V4 Pikes Peak blevet opdateret og byder på endnu bedre respons og mere præcis kontrol ved dynamisk kørsel. Kurve-ABS er også konfigureret til sikkerhed og præstationer uanset kørselssituationen – selv de mest sportslige.

Multistrada V4 Pikes Peak er en teknologisk avanceret motorcykel, som er udviklet til kørere, der elsker begejstringen ved sportslig kørsel – især på snoede bjergveje eller rundt i svingene på racerbanen.


Specifikationer og fabriksmonteret TRIMS:

Multistrada V4 Pikes Peak

 

Hvis tanken om en Ducati Multistrada V4 Pikes Peak virker som noget for dig, så find din nærmeste forhandler og hør mere om motorcyklen.