Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada V4

/link/8a65e9101b574bc895ea6532408cb71c.aspx

Multistrada V4 - Hersker over alle veje

Uanset hvilken vej du kører med din Multistrada V4, hvad end det drejer sig om asfalt, grus, sand eller sten, vil du føle dig godt tilpas. Ducati Multistrada V4 er motorcyklen for dig, der ønsker en kompromisløs og fantastisk køreoplevelse med følelsen af fuld kontrol under hele køreturen.

Den fjerde generation af Multistrada er mere alsidig og lettere at køre end nogensinde. Uanset om motorcyklen skal bruges til sport, rejser, kørsel i terræn eller by, er den nye Multistrada V4 effektiv og sjov under alle forhold.

Ducati Multistrada V4 er den perfekte kombination af sjov, frihed og sikkerhed. Motorcyklen er udstyret med den nyeste teknologi, der både giver dig radarsystem for og bag, samt en utrolig komfort. De nye features gør motorcyklen til det ideelle køretøj, for dig, der vil have den ultimative køreglæde overalt – både på længere køreture og i dagligdagen.

Ducati tilbyder 4 års garanti på alle Multistrada med - 4Ever Ducati.

 

Multistrada V4


Rejse

Kør verden rundt halvanden gang uden bekymring.
Modellen er klar til lange rejser takket være navigationen, der kan ses i instrumentpanelet og med det innovative radarsystem til assistance under kørsel, giver den nye Multistrada V4 dig en fremragende kørekomfort. Det første vigtige service er først efter 60.000 km.

Enduro
Designet til at overvinde enhver hindring. Af sig selv.
Multistrada V4 er et sjovt køretøj, selv når asfalten slutter, takket være den øget frihøjde, den elektroniske affjedring, den overraskende flydende levering og dens former som er også designet til stående kørsel.

Sport
Den genkendelige Ducati personlighed.
Den nye Multistrada V4 er let og kompakt med 170 heste i den nye motor V4 Granturismo. 4. generation af Multistrada giver dig også en sporty og spændende tur i svingene på de små veje.

Urban
Altid klar og agil.
Multistrada V4 er designet til at gøre manøvrering med lav hastighed let. Modellen giver komfort i dagligdagen takket være det justerbare sæde, og du vli føle dig endnu mere tryg med omgivelserne takket være den nye generation af spejle.

Multistrada V4


Motorcyklens navn, Multistrada, indeholder et ambitiøst løfte: evnen til at dominere “mange veje”. Multistrada er italiensk, hvor “multi” betyder “mange”, så “Multi-Strada” betyder “mange veje” – og man må sige, at motorcyklen lever op til sit navn.

Ducati Multistrada V4 er en one of a kind motorcykel, der ikke blot kombinerer fornøjelsen ved sporty kørsel på asfalt, men også giver køreglæde og let off-road håndtering sammen med en hidtil uset komfort på længere ture og i daglig brug. Alt sammen med stor fokus på sikkerheden.

 

Multistrada V4 - Intuitiv agilitet møder solid stabilitet


Multistrada V4 når nye højder, når det kommer til håndtering, let kørsel og brugervenlighed.

Kompakt og smidighed er ordene bag det nye design. Rammen og stellet er designet til at give en intens følelse af let kørsel og en sikker stabilitet ved høje hastigheder.

Ergonomien er også forbedret for at sikre en mere behagelig kørestilling både under touringrejser men også ved stående off-road kørsel.

Multistrada V4 er udstyret med en unikt designet dobbeltsidet svingarm inspireret af principperne fra additiv teknologi.

Forbedret bagramme som øger robustheden og giver plads til opbevaring under sædet og det justerbare sæde.

Forhjulet på 19" sikrer en afrundet og intuitiv kørsel ved sport og langdistancebrug samt større kontrol off-road.


Multistrada V4 Dashboard


Elektronik

De mest avancerede on-board teknologier gør Multistrada V4 ekstremt intuitiv for føreren.

Modellen er designet med udstyr, der gør, at motorcyklen kan tilpasses til alle aspekter, lige fra kørestilen til valg af ydeevne, tilslutningsmuligheder, komfort og sikkerhed.

Med det nye Ducati Connect-system kan din telefon oprette forbindelse til køretøjet, så du kan styre forskellige handlinger via styrets joystick.

Multistrada V4 er den første motorcykel i verden, hvor der er monteret radarsystemer både for og bag. Det gør det muligt at installere køreassistentsystemer som adaptiv fartpilot og synliggørelse af blinde vinkler (Blind Spot Detection).

Semi-aktiv Skyhook affjedring giver dig utallige muligheder for at justere din affjedring, så du får præcis den motorcykel, du ønsker, når du vil.

Med Ducatis erfaring fra racerbanerne har man udstyret den nye Multistrada V4 med de bedste elektroniske assistentsystemer, så som Ducati Tracktion Control, kurve ABS, Ducati Wheelie Control og Ducati Quick Shift Up/down.

 

V4 Granturismo

 

Motor

Motoren er motorcyklens hjerte og stærkeste muskel.

V4 Granturismo-motoren er kompakt, næsten 10 cm kortere og 1,2 kg lettere sammenlignet med den tidligere V2 Multistrada-motor.

Der er lyttet til til kundernes behov, hvilket understreges af de lange serviceintervaller. Faktisk behøver olien kun at blive skiftet ved hver 15.000 km og kontrol og justering af ventilerne er kun nødvendigt for hver 60.000 km. Ingen anden motorcykel, der i øjeblikket er tilgængelig på markedet, har så lange serviceintervaller.

Motoren som har 170 heste går jævnt og progressivt. Ved lav hastighed er motoren fløjlsblød og omdrejningsmomentet er fantastisk ved jævn fart. Ved høj hastighed bliver følelsen sporty og langt mere spændende. 

Multistrada V4 er desginet til at rejse langt. Serviceintervallet for ventiljusteringen på 60.000 km er en absolut milepæl. Den har hævet standarden for pålidelighed og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne betydeligt. Dertil skal lægges 4 års fabriksgaranti på alle Multistada. Det er trykhed.

Lyden af V4 Granturismo er genkendelig og 100% Ducati. Motorcyklens signatur med 'twin-pulse firing order' og de modroterende krumtapaksler (fra MotoGP) gør den nye V4 Granturismo-motor mere Ducati end nogensinde.

 

Multistrada V4

 

Aerodynamik og termisk komfort

Ducati Corses innovative forskning i aerodynamik er udnyttet for at give den mest behagelige rejseoplevelse på en Multistrada V4.

Kontrollen af aerodynamiken gør det muligt at minimere eksponeringen af luft forfra og aflede varme væk fra føreren, hvilket sikrer en højere beskyttelse og mere komfort. Den aerodynamisk konfiguration reducerer endvidere ubehagelig og støjende turbulens.

Aerodynamisk forskning spiller også en afgørende rolle for opretholdelsen af perfekt termisk komfort. De aerodynamiske by-passes, som er integreret på siderne af selve tanken, leder den varme luftstrøm fra køleren væk fra føreren. De kanaliserer den friske luft og sikrer den perfekte temperatur.

Den termiske komfort understøttes også via deaktivering af de 2 bageste cylindere når motoren er i tomgang. Her slår de 2 bageste cylindere fra, dem som er nærmest sædet, hvilket reducerer varmeemissionen og forbedrer komforten for både fører og passager samt optimerer forbruget.

Den juterbare vindskærm er så simpel, men alligevel så avanceret. Selve vindskærmen er udstyret med sideskærme for maksimal beskyttelse. Det udgør et ergonomisk system, der kan justeres i højden, blot med en finger (patentanmeldt).


Ergonomi

V4 Granturismo-motorens kompakthed og den reducerede akselafstand gør motorcyklen kortere, mere agil og med et tyngdepunkt perfekt placeret i køretøjet.

Denne struktur fører til en let kørsel, der betyder sikkerhed i enhver situation: lige fra langdistancekomfort til fornøjelsen af ydeevnen i off-road terræn.


Også takket være den kompakte motor er der opnået mere plads til at montere et justerbar sæde, der kan imødekomme alles behov. Det redesignet sæde er smallere og fladere og kan indstilles i flere positioner, således at både høj og lav kan komme trykt frem.

Passagerkomforten er også maksimeret i det polstringen af passagersædet er forbedret (+25mm) og pladsen er udvidet (+40 mm). Dernæst er der monteret mere komfortable håndtag og der er mere benplads.

 

Specifikationer og fabriksmonteret TRIMS:

Multistrada V4

Multistrada V4 S

 

Kontakt nærmeste Ducati forhandler for nærmere info omkring prøvetur.