Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati STREETFIGHTER V4 Lamborghini

/link/dcae1e193a0c4938af003bdbe8d1c60b.aspx

STREETFIGHTER V4 Lamborghini - the Unexpected Formula

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini er en ekstrem kombination af sportslighed, tiltrækningskraft og eksklusivitet.

Uden tvivl, den mest attraktive og eksklusive Ducati Streetfighter nogensinde produceret. Ducati og Lamborghini – to ekstraordinære brands, fornyer deres samarbejde med denne eksklusive motorcykel.

 

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

 

Ved at bruge den tekniske base fra Panigale V4 S MY23 og integrere elementer, der karakteriserer Lamborghinis DNA, har Ducati skabt en eksklusiv cykel i særklasse. Motorcyklen genskaber konceptet bag Lamborghini Huracán STO og produceres i et nummereret begrænset antal - nemig 630 stk. + 63 stk. Mere om det antal senere.

 

Huracán STO er den Huracán-model med højest ydelse, der nogensinde er fremstillet – en supersportsvogn skabt med det formål at levere følelsen af og teknologien fra en ægte racerbil, til en bil beregnet til offentlig vej. En tilgang med lette materialer og funktionelt design som udstråler rendyrket power.

 

Flere Lamborghini features er overført til Ducati Streetfighter V4 Lamborghini bl.a. de støbte fælge, der er fremstillet specielt til denne model i designet fra Huracán STO. Den bageste fælg er desuden forsynet med en enkelt låsemøtrik i titaniumlook – også i Lamborghini design.

 

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini fælge

 

Ducatis designcenter Centro Stile Ducati har nydesignet denne specielle cykels opbygning med stor inspiration fra Huracán STO: Forskærmen, tankcoveret, bundskjoldet og sædecoveret, alle nye komponenter. Også luftudtagene er designet, så de præcist afspejler sig i bilen. Særligt forskærmen er inspireret af de integrerede luftudtag i Lamborghinis "cofango", og luftudtagene på bundskjoldet afspejler køleindtagene til de bageste bremser på Huracán STO. Luftindtagene på tankens sidecovers ligner bilens forskærme, og luftudtagene bagest på den enkeltsædet motorcykel ligner Lamborghinis motorhjelm.

 

Streetfighter V4 Lamborghini

 

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini har andre iøjenfaldende detaljer: Justerbare fodhvilere i støbt aluminium, lette bremse- og koblingsgreb i støbt aluminium samt utrolig mange detaljer i carbon, bl.a. ved instrumentpanel og tændingslås, men specielt set fra siden, carbondetaljen på Akrapovič-lyddæmperen i titanium.

 

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini Akrapovic silencers

 

Motorcyklens modelnavn og serienummer er anført på en metalplade på tankcoveret. Nummeret er også præget på et aluminiumsplade på nøglen, og det vises desuden i TFT-displayet sammen med en animation med Ducatis og Lamborghinis logoer samt modellens silhuet, når cyklen startes op.

 

Streetfighter V4 Lamborghini tankcover

 

Der bliver fremstillet 630 eksemplarer af Ducati Streetfighter Lamborghini i Verde Citrea- og Arancio Dac-design – en af de specifikke farvekombinationer til Huracán STO.

Derudover producerer Ducati en endnu mere eksklusiv serie bestående af 63 motorcykler med betegnelsen Speciale Clienti, som kun produceres til 63 Lamborghini kunder.

Disse kunder vil via et direkte samarbejde med Centro Stile Ducati kunne konfigurere deres Ducati Streetfighter V4 Lamborghini Speciale Clienti med farver og fælge, der præcist matcher deres egen Lamborghini.

Tallet 63 stammer fra året 1963, hvor Lamborghini blev grundlagt.

 

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini 63

 

Hjertet i Ducati Streetfighter V4 Lamborghini er den velkendte 1.103 ccm Desmosedici Stradale-motor med en ydelse på 208 hk, med baglænsroterende krumtab, Desmodromisk ventilstyring med fire ventiler pr. cylinder og TwinPulse fra MotoGP. På Ducati Streetfighter V4 Lamborghini får man ydermere en tørkobling som kendes fra både MotoGP og Superbike.

 

Streetfighter V4 Lamborghini wings

 

Affjedringen består af elektronisk styret Öhlins Smart EC-affjedring og Brembo Stylema-bremsekalibre og 330 mm bremseskiver på forhjulet. Den aerodynamiske konstruktion med Biplane vinger i carbon, er integreret i tankens sidecovers, hvilket stabiliserer motorcyklen ved høje hastigheder, uden at det går ud over adræthed og køreegenskaber. Egenvægten er 197,5 kg.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini fås med et udvalg af lækkert tilbehør, som gør det nemmere at opbygge den til banekørsel. Det gælder fx et åben carboncover til tørkoblingen og coverkit til brug ved afmontering af nummerpladen og sidespejlene, et racing-tankdæksel og et lækkert motorcykeldækken.

 

Streetfighter V4 Lamborghini tørkobling

 

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini blev præsenteret d. 2. september 2022 i forbindelse med San Marino og Rimini Riviera Grand Prix på Marco Simoncelli World Circuit.

Samarbejdet mellem Ducati og Lamborghini startede allerede i 2021, hvor den Siàn-inspirerede Diavel 1260 Lamborghini, blev så stor en succes, at den blev udsolgt i løbet af få dage.

 

Læs meget mere og se tekniske specifikationer på ducati.com

Pressemeddelelse fra Ducati Motor Holding omkring salget af Streetfighter V4 Lamborghini - 'Alle cykler er allokeret inden for få timer'.

 

 

Specifikationer:

Streetfighter V4

Streetfighter V4 S

Streetfighter V4 SP

 

Kontakt til din nærmeste Ducati-forhandler og hør mere om Streetfighteren.