Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati SuperSport - Fart til hverdag og track days

/link/6e30991dbced4f95aa988a3e48302f77.aspx

SuperSport - En uovertruffen køreglæde

  • Pris kr. 212.190,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Matt Titanium Grey

 

Ducati SuperSport er den perfekte motorcykel til dig, der ønsker sjov, fart og spændende kørsel til hverdag og samtidig ønsker muligheden for at deltage til track days.

Ducati SuperSport er en sensationel kombination af komfort, køreglæde og alsidighed på to hjul – uden at den går på kompromis med den sporty identitet.

Ducati SuperSports linjer og design er skabt af dynamiske former med en visuel kompakthed, der giver oplevelsen af en let og kraftfuld motorcykel. Det sporty og elegante design er i tæt samarbejde med de typiske elementer fra Ducatis sportsmotorcykler.

Det inkluderer blandt andet en enkeltsidet svingarm, tilpasset og skulptureret tank samt en kompakt lyddæmper med to overlappende udgange. Netop de overlappende udgange efterlader baghjulet med sit ”Y”-design og giver den ekstra karakter og format.

Ducati SuperSport er udstyret med en Ducati Testastretta 11° twin-cylindret 937 cc motor, der leverer 110 hk @ 9.000 o/min. og en torque på 93 Nm @ 6.500 o/min. En sofistikeret og elektronisk sammensætning sikrer en respons og reaktion fra motorcyklen, når du ønsker den. Det giver dig mere kontrol samt mere tid og overskud til at nyde SuperSport til fulde.

SuperSporten er udstyret med teknologi i absolut topklasse og det inkluderer blandt andet ABS, DTC, Ducati Quick Shift Up/Down (kun S-versionen, standard versionen er klargjort til quick shift), Ducati Riding Modes og et LVD-display, der ændrer LCD-displayet til et kontrolpanel, hvor du kan tjekke alt fra motorens ydeevne, indstillinger og meget mere.Ducati SuperSport har en tørvægt på 183 kg og tanken kan rumme hele 16 liter.
SuperSporten bliver båret frem af de nye Pirelli Diablo Rosso III-hjul og med det ergonomiske og aerodynamiske design, har du de bedste forudsætninger for en fantastisk køreoplevelse.

Ducati SuperSport bliver lavet i den gennemførte og iøjnefaldende farve, Titanium Grey, med et stel i Ducati Red og med fuldt justerbare 43 mm Marzocchi forgafler og justerbare Sachs støddæmpere.

SuperSport giver dig spændende kørsel og gør dine daglige ture meget sjovere. Ducati SuperSport er indbegrebet af en sportsmotorcykel i både design og sjæl. Du vil blive forelsket i følelsen og farten, første gang du svinger benet over sædet og sætter dig til rette. Det er en motorcykel, der skal ses, mærkes og opleves.

Hvis du går rundt med en drøm om at mærke farten og køreglæden bag på en Ducati SuperSport kan du med rette finde din nærmeste Ducati-forhandler og høre mere.