Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati SuperSport

/link/b75d1224decb473a8368e0b4fffbf1b1.aspx

Vælg model

Ducati SuperSport er en sportsmotorcykel i verdensklasse og noget for dig, der gerne vil hurtigst fra A til B, på en sjov og spændende måde. Sportsmotorcykler sætter farten og liret i højsædet, for at give dig den vildeste oplevelse. Du vil med det samme føle den helt specielle SuperSport-følelse, når du svinger benet over en Ducati SuperSport og accelererer ned af motorvejen eller ligger dig ned i skarpe sving – den helt specielle følelse, der kun kan opnås med sportsmotorcykler.   

Testastretta 11° motoren, der sidder på en SuperSport er et 937cc 2-cylindret krafthus. Derudover har den et sekundært luftsystem, væskekøling, samt en bore- og slagmåling på 94 og 67,5 mm. Motoren har et maks. moment på 93 Nm og er bygget op med større afstand imellem max kraft og max hestekræfter, for at reducere antal gearskift.Ducati SuperSport motoren er udstyret med et krumtapshus og cylinderhovedet i nyt design, for at gøre strømforsyningen en integreret del af rammen. Store 53 mm indsugningshuse er monteret, som styres af ”ride by wire”.

Koblingen på Ducati SuperSport er nemmere at betjene. Der er blevet kælet for bremsesystemet, som er hentet fra racerbanerne. Gearkassen er indrettet således at koblingen kun skal bruges til at sætte i gang, samt en slipperkobling som giver øget køreglæde og fokus på vejen.

Ducati SuperSport kan sagtens tages med på track days i både motor og design. Du får et sporty look, y-mønstret LED kørelys og tredelte fælge. Derudover er motorcyklen teknisk og ergonomisk designet, for at sikre en behagelig kørestilling, så den også er helt ideel til hverdagskørsel. Du vil opleve en kombination mellem en oprejst siddestilling og sport. Med Ducati SuperSport er du garanteret et sporty og lækkert design.

Ducati SuperSport er udviklet og designet med henblik på, at give dig den bedste oplevelse, uanset hvilken type kørsel du skal på.

Modellen fås i to varianter: Ducati SuperSport eller SuperSport S.

Find din nærmeste Ducati forhandler, og oplev SuperSport eller SuperSport S.