Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati SuperSport 950

/link/a80293ea5a064338884219be5536df05.aspx

Ducati SuperSport - det ypperste i sportsmotorcykler

Ducati SuperSport har fået en opdatering - både på looket og udstyret. Den er stadig, og nu måske endnu mere, en sportsmotorcykel i verdensklasse.

Fra MY2024 fås SuperSport 950 S i den nye farve 'Stripe Livery', som understreger SuperSportens sporty elegance med en farvekombination mellem hvid, grå og rød.

SuperSport 950 giver dig spændende kørsel og gør dine daglige ture meget sjovere. Ducati SuperSport 950 er indbegrebet af en sportsmotorcykel i både design og sjæl. Du vil blive forelsket i følelsen og farten, første gang du svinger benet over sædet og sætter dig til rette. Det er en motorcykel, der skal ses, mærkes og opleves.

 

SuperSport 950 forlygte

 

Modellen har fået et nyt og mere dynamisk kåbedesign og broderskabet med topmodellen Panigale V4 er ikke til at komme uden om med de både længere og lavere siddende kåbersider. Fronten er nu domineret af de symetriske LED forlygter, som selvfølelig har DRL (Day Time Running Light).

 

SuperSport 950 S design


Komforten er forbedret med et nyt sæde med bedre polstring og i et nyt matriale. Derudover har sædet fået synlige røde syninger og broderet Ducati logo.

Spejlene er blevet modificeret, så de nu lever op til SuperSportens høje standarder.

Udstyrsmiveauet er også hævet på elektronikfronten. SuperSport 950 har nu som standard Bosch kurve ABS, Ducati Traction Control (DTC) EVO, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO og Ducati Quick Shift (DQS) både op og ned.

 

SuperSport 950 instrumetpanel

Derudover er instrumentpanelet blevet forbedre med mere info og en større TFT-særm på 4,3".

Den 2-cylinderet Testastretta 11° motor lever selvfølgelig op til EURO 5 kravene og har fortsat en ydelse på 110 hk og 93 Nm.


Ducati SuperSport er udviklet og designet med henblik på, at give dig den bedste oplevelse, uanset hvilken type kørsel du skal på. Om det er en tur på landevejene eller track days på banen, ja så har Ducati SuperSport 950 hele pakken.

 

Specifikationer:

Supersport 950

Supersport 950 S

 

Find din nærmeste Ducati forhandler, og oplev SuperSport 950 eller SuperSport 950 S.