Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Panigale V4 – Definitionen af hurtighed

/link/4d70f70ac9584aeb88c311b287451d76.aspx

Panigale V4 - En symfoni af performance

  • Pris kr. 384.190,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Ducati Red


2020 versionen af Panigale V4 har en øget ydeevne der tager banekørsel til helt nye højder, for amatører såvel som professionelle. Med en lang række forbedringer er motorcyklen bedre, mere udholdende og brugervenlig end nogensinde – uden den går på kompromis med farten.
    
Ducati Corse-ingeniørerne har formået at designe en motorcykel med øget stabilitet og omdrejningshastighed. Disse ændringer gør det langt nemmere at skære hjørner af på vejene, og sikrer, at rytterne får bedre komfort og en mere selvsikker styrung af gashåndtaget.

Aerodynamisk pakke af Ducati Corse  
Den nye Panigale V4's aerodynamiske pakke indeholder en skærm af Plexiglas og nyt design af kåberne. Den har fået mere effektiv luftudtag på siderne og vinger inspireret af MotoGP cyklerne, som frembringer en aerodynamisk kraft.  
Den nye Plexiglas-skærm er højere og mere vinklet, hvilket giver rytteren en bedre luftstrømsbeskyttelse – især ved hovedet og øvre skulderområder.Sidekåberne er blevet udvidet betydeligt med 38 mm på hver side. Dette er med til at reducere påvirkningen af luftstrømmen på føreren men også forbedre motorcyklens stabilitet.
På sidekåberne er den stilfulde udluftning blevet opgraderet, hvilket øger effektiviteten af luftens gennemstrøm på både vand- og oliekølere med henholdsvis 6% og 16%.

One-of-a-kind motor: Desmosedici Stradale
Panigale V4 er styret af motoren Desmosedici Stradale på 1.103 cm3. Denne unikke motor kan levere 214 hk ved 13.000 omdrejninger per minut og har et drejningsmoment på 124 Nm ved 10.000 omdrejninger per minut. Med andre ord; en fantastisk køreoplevelse.

Bedre Front Frame på Panigale V4
Panigale V4's Front Frame er meget lig med den som sidder på en Panigale V4 R, men differentierer sig ved at være lettere og have mere bearbejdede sider der sikrer en opnåelse af stivhedhed. Alt dette reducerer vægten yderligere og gør Panigale V4 markant lettere og mere dynamisk.    

Tre specielle køreprogrammer  
Panigale V4 kan køres i tre forskellige køreprogrammer, hvilet betyder, at ydeevnen kan tilpasses til rytteren, ruten og vejrforholdene. Ændring af køreprogrammet mærkes øjeblikket på bl.a. motorens karakter og de elektroniske kontrolparametre.  
Rytteren kan selvfølgelig tilpasse parametre, der passer til rytterens kørestil. Det er altid muligt at gendanne indstillingerne til Ducati fabriksindstillinger.Race Riding Mode
Som køreprogrammet antyder, er Race Riding Mode udviklet til de professionelle der ønsker at bruge motorcyklens maksimale potentiale på racerbanen. Dette køreprogram byder på 214 hk, et lavt indgrebsniveau af elektronikken og en maksimeret bremseevne.   

Sport Riding Mode
Med Sport Riding mode er der garanti for 214 hk og elektroniske kontrolindstillinger, så selv den mindre erfarne rytter har mulighed for at nyde effektiv og spektakulær håndtering. Derudover anvendes Slide by Brake, hvilket gør det nemt og sikkert for rytteren at håndtere hjørnerne.

Street Riding Mode    
Street Riding Mode er det anbefalede køreprogram til vejene. Køreprogrammet giver 214 hk og elektroniske kontrolindstillinger der sikrer greb og stabilitet, for at maksimerer rytterens sikkerhed på vejene.

Den ekstra detalje på en Ducati Panigale V4
Der er ikke sparret på detaljerne når det kommer til vores Ducati Panigale V4. Motorcyklen har magnesiumfælge der skaber en fin dynamik mellem klasse, høj ydeevne og vægtbesparelse. Disse fælge er kun godkendt til enkeltsæde-modellen.  
Ydermere har Panigale V4 et tankdæksel lavet af carbon. En pragtfuld detalje der pynter fronten på en måde, som kun kulfiber kan gøre det.Er du interesseret i at høre mere om Ducati Panigale V4?
Drømmer du om din helt egen Ducati motorcykel, og en tilværelse spækket med adrenalin og fart? Vores Ducati Panigale V4 har hele pakken. Tag kontakt til din nærmeste Ducati-forhandler og hør mere om de nye 2020-modeller.