Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Panigale V4 – Definitionen af hurtighed

/link/4d70f70ac9584aeb88c311b287451d76.aspx

Panigale V4 - En symfoni af performance

 

  • Pris kr. 379.990,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Ducati Red


Panigale V4 har fået en opdatering i 2021. Modellen har fortsat en ydeevne der tager banekørsel til helt nye højder, for amatører såvel som professionelle. Med en lang række forbedringer er motorcyklen mere udholdende og brugervenlig end nogensinde – uden den går på kompromis med farten.
    
Ducati Corse-ingeniørerne har formået at designe en motorcykel med øget stabilitet og omdrejningshastighed. Disse ændringer gør det langt nemmere at skære hjørner af på vejene, og sikrer, at rytterne får bedre komfort og en mere selvsikker styring af gashåndtaget.

I 2021 er Panigale V4 selvfølgelig Euro 5 godkendt. Desmosecidi Stradale motoren på 1.103 cm3 bevarer forsat samme power og moment - med sine 214 heste ved 13,000 rpm og et moment ved 12.6 kgm ved 10,000 rpm -  med andre ord en fantastisk køreoplevelse.

 

Panigale V4 side


Panigale V4's aerodynamiske pakke indeholder en skærm af Plexiglas og et lækkert design af kåberne. Den har et effektiv luftudtag på siderne og vinger inspireret af MotoGP cyklerne, som frembringer en aerodynamisk kraft.  
Plexiglas-skærmen er høj og vinklet, hvilket giver rytteren en bedre luftstrømsbeskyttelse – især ved hovedet og øvre skulderområder.

De brede sidekåber reducerer påvirkningen af luftstrømmen på føreren men forbedrer også motorcyklens stabilitet.
På sidekåberne er den stilfulde udluftning blevet opgraderet, hvilket øger effektiviteten af luftens gennemstrøm på både vand- og oliekølere med henholdsvis 6% og 16%.


Panigale 4 V wingsPanigale V4's Front Frame er meget lig med den som sidder på en Panigale V4 R, men differentierer sig ved at være lettere og have mere bearbejdede sider der sikrer en opnåelse af stivhedhed. Alt dette reducerer vægten yderligere og gør Panigale V4 markant lettere og mere dynamisk.    

 

Riding modes
Panigale V4 kan fra MY21 nu køres i hele 4 forskellige køreprogrammer, hvilet betyder, at ydeevnen kan tilpasses til rytteren, ruten og vejrforholdene. Ændring af køreprogrammet mærkes øjeblikket på bl.a. motorens karakter og de elektroniske kontrolparametre.  
Rytteren kan selvfølgelig tilpasse parametre, der passer til rytterens kørestil. Det er altid muligt at gendanne indstillingerne til Ducati fabriksindstillinger.

Panigale V4 eletronics


Race Riding Mode
Som køreprogrammet antyder, er Race Riding Mode udviklet til de professionelle der ønsker at bruge motorcyklens maksimale potentiale på racerbanen. Dog kan Race Riding Mode nu vælges i enten A eller B niveau, alt afhængig af banens omstædighederne og ens kørestil.

Dette køreprogram byder på 214 hk, et lavt indgrebsniveau af elektronikken og en maksimeret bremseevne.   

Sport Riding Mode
Med Sport Riding mode er der garanti for 214 hk og elektroniske kontrolindstillinger, så selv den mindre erfarne rytter har mulighed for at nyde effektiv og spektakulær håndtering. Derudover anvendes Slide by Brake, hvilket gør det nemt og sikkert for rytteren at håndtere hjørnerne.

Street Riding Mode    
Street Riding Mode er det anbefalede køreprogram til vejene. Køreprogrammet giver 214 hk og elektroniske kontrolindstillinger der sikrer greb og stabilitet, for at maksimerer rytterens sikkerhed på vejene.

Den elektroniske pakke er også fornyet i 2021. Panigale V4 er nu udstyret med den nyeste generation af Ducati Traction Control, som er endnu mere forudsigelig: DTC EVO 3 inspireret direkte af Ducati Corse.


Alle Panigale V4 modeller har fra MY21 fået en ny opdateret tændingsnøgle og er derudover gjort klar til varme i håndtag. Ligeledes får man nu også fra MY21 selvudluftende bremse og koblingspumper.

Er du interesseret i at høre mere om Ducati Panigale V4?
Drømmer du om din helt egen Ducati motorcykel, og en tilværelse spækket med adrenalin og fart? Vores Ducati Panigale V4 har hele pakken. Tag kontakt til din nærmeste Ducati-forhandler og hør mere om de nye 2021-modeller.