Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Panigale

/link/296b623d71ec4b249ce7273bac12a25a.aspx

Vælg model

Panigale-familien blev skabt tilbage i 2011 og er kendt som en sportsmotorcykel ud over det sædvanlige. Motorcyklen er opkaldt efter den lille arbejderby, Borgo Panigale i udkanten af Bologna.

 

Panigale V4 2022

 

Ducati Panigale er en kombination af avanceret, elektronisk teknologi og komponenter i særklasse. Der er tale om de fineste bremser, den bedste affjedring og alt i alt en gennemført maskine fra top til tå. Panigale er kendt som værende en af de bedste og hurtigste motorcykler og er anerkendt på verdensplan.

 Panigale V4 2022

 

Panigale V4 2022 er det nyeste skud på stammen inden for Borgo Panigale sportsmotorcykler, og den udspringer af Ducati Corses mangeårige erfaring og kontinuerlige videreførelse af viden og teknologi fra racing-universet til produktionsmotorcykler.
Dette nye projekt viser det enestående ved et mærke, som har vundet MotoGP-mesterskabet for producenter to gange i træk, og som arbejder på at sikre, at alle de detaljer, der er udviklet til racerløb, efterfølgende kan overføres til motorcykler bygget til entusiaster. Det er årsagen til, at Panigale V4 løbende opdateres og forbedres – præcis som det er tilfældet i MotoGP og WorldSBK.

Panigale er resultatet af Ducatis racing-DNA, høje kvalitet og personlige dedikation. Den ligner og føles som en racermotorcykel og det fantastiske design giver dig følelsen af en avanceret og lækker køreoplevelse.

Stil, raffinement og ydeevne det er hvad Ducati Panigale står for.

Vælg den Panigale i menuen oppe til højre som passer bedst til dit temperament.

 

Kontakt nærmeste Ducati forhandler for mere information.