Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Panigale V4 S

/link/76f0da9e26fc48d58ba3a72f6ae82dd7.aspx

Panigale V4 S - Høj performance i nyt design

  • Pris kr. 482.990,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Ducati Red

Ducati Panigale V4 S har en øget ydeevne der tager banekørsel til et helt nyt niveau for både for amatører og professionelle. Med de nye opgraderinger er motorcyklen bedre, mere udholdende og brugervenlig end nogensinde – uden den går på kompromis med farten.    

Ducati Corse-ingeniørerne har formået at designe en motorcykel med en højere omdrejningshastighed og øget stabilitet. Disse forbedringer gør det nemmere at skære hjørner af, og sikrer ydermere, at køreren får en mere selvsikker styring af gashåndtaget.One-of-a-kind motor: Desmosedici Stradale
Panigale V4 S er styret af den firecylindrede motor Desmosedici Stradale på 1.103 cm3. Denne unikke motor kan levere 214 hk ved 13.000 omdrejninger per minut og har et drejningsmoment på 124 Nm ved 10.000 omdrejninger per minut. Med andre ord; en fantastisk køreoplevelse.

Tre specielle køreprogrammer  
Panigale V4 S har tre forskellige indbygget køreprogrammer. Det betyder, at ydeevnen kan tilpasses til køreren, vejene og vejret. Så snart køreprogrammet ændres, kan forandringen mærkes på bl.a. motorens karakter og de elektroniske parametre.
Det er altid muligt at gendanne indstillingerne til Ducati fabriksindstillinger.
Race Riding Mode
Som køreprogrammet antyder, er Race Riding Mode udviklet til de professionelle der ønsker at bruge motorcyklens maksimale potentiale på racerbanen. Dette køreprogram har et lavt indgrebsniveau af elektronikken og en maksimeret bremseevne.   

Sport Riding Mode
Sport Riding Mode er til den mindre erfarne rytter og garanterer effektiv og spektakulær håndtering. Derudover anvendes Slide by Brake, hvilket gør det til en leg at skære gennem sving og hjørner på vejen.
 
Street Riding Mode    
Street Riding Mode er køreprogrammet til køreren på vejene. Køreprogrammet sikrer greb og stabilitet, hvilket maksimerer rytterens sikkerhed på vejene.

Forbedret balance med Panigale V4 S
Panigale V4 S har en Öhlins NIX-30-forgaffel og en Öhlins TTX36 støddæmper. Denne version er styret af Öhlins Smart EC generation 2.0-system der bl.a. indeholder det nye OBTi (Objekt Based Tuning Interface).Panigale V4 S har en reduceret fjederhastighed og en højere forbelastning, hvilket giver en bedre kontrol under bremsning og er derved lettere at håndtere. Dette er især en fordel for den mindre erfarende motorcykelkører.

Hjul og dæk på en Panigale V4 S  
En Panigale V4 S er udstyret med 3 egers smedet aluminiumslegeret hjul fra Marchesini . Hjulene er Pirelli DIABLO ™ Supercorsa SP dæk (120/70 ZR17 foran, 200/60 ZR 17 bag). Disse dæk er garanti for styrke og alsidighed der kræves til kørsel på vejene. Det forreste dæk er designet til at arbejde sammen med det bagerste dæk, hvilket resulterer i en unik oplevelse.


Specifikationer på Panigale V4 S - som ikke er på standard versionen V4:

Udstyr
• Fjeder- og styringsdæmper med Öhlins Smart EC 2.0-system
• Öhlins NIX-30 forgaffel med ny kalibrering
• Öhlins TTX 36-chok med ny kalibrering
• Öhlins styringsdæmper
• 3-egers Marchesini smedet aluminiumshjul i sort
• Lithium-ion-batteri
• Sportshåndtag (styrgummi)

 


Er du interesseret i at høre mere Ducati Panigale V4 S?
Drømmer du om din helt egen Ducati motorcykel, og en tilværelse spækket med adrenalin og fart? Vores Ducati Panigale V4 S har hele pakken. Tag kontakt til din nærmeste Ducati-forhandler og hør mere.