Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Panigale V4 R – Den mest kraftfulde maskine til dato

/link/4e4a1953ff7441a49ef6f0c5bda70ca6.aspx

Ducati Panigale V4 R – Mærk kræfterne

  • Pris kr. 680.590,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: R Livery


Ducati Panigale V4 R kan beskrives som det ultimative inden for Ducati og fabriksskabte motorcykler: den er stilig, sofistikeret og kraftfuld som ingen anden.

Claudio Domenicali, CEO for Ducati, udtaler, at det er den mest kraftfulde fabriksskabte motorcykel, Ducati nogensinde har skabt – og hvilken maskine.Den er resultatet af Ducatis racing-DNA, høje kvalitet og personlige dedikation.

Den ligner og føles som en racermotorcykel og det fantastiske design giver dig følelsen af en avanceret og lækker køreoplevelse. Kombinationen af designet og den kraftfulde motor sikrer dig en symfoni af følelser på enhver køretur. Det er en blanding af performance, acceleration og fart, der sammen med bremseegenskaber og Panigale V4 Rs sikkerhedsfunktioner, der sikrer dig en lækker køretur. Hver gang.

Panigale V4 R er skabt til høj performance og den nye front frame er skabt i samarbejde med ingeniørerne fra Ducati Corse. Den er optimeret til racing med det mekaniske Öhlins-styrespjæld og affjedring. Der er ny trykpresset forgaffel og en svingarm med fire justerbare funktioner.

Kort sagt: Ducati Panigale V4 R er raceradrenalin under kontrol.


 

Selvom Ducati Panigale V4 R virker som en gennemgående racermotorcykel, så er den godkendt til at køre på de almindelige landeveje. Slip kræfterne løs og oplev køreglæde på et nyt niveau.

Panigale V4 R får sine mange kræfter fra Desmosedici Stradale R 90° V4, 998 cc, der leverer de hele 221 hk @15.250 o/min. og en torque på 112 Nm @ 11.500 o/min.

Når du første gang mærker de mange hestekræfter, er du sikker på én ting.

Det er en fantastisk og vild køreoplevelse og det er ikke sidste gang, at du skal prøve kræfter med en Ducati Panigale V4 R. Med en tørvægt på blot 172 kg får du en fantastisk stærk og let motorcykel.
Sikkerhedsudstyret på Panigale V4 R tæller blandt andet Ducatis Riding Modes, Power Modes, Bosch Cornering ABS EVO, Ducati Traction Control EVO, Ducati Wheelie Control og meget mere. Den store mængde af sikkerhedsudstyr går ikke i vejen for køreoplevelsen – tværtimod. Du føler dig konstant i kontrol over de mange hestekræfter og du får mulighed for at nyde enhver køretur.

Den aerodynamiske pakke til Ducati Panigale V4 R inkluderer blandt andet en beskyttende vindspejl, aerodynamisk kåbe til forlygten og aerodynamiske kåber på siden, så luftmodstanden mindskes mest muligt. Der er monteret luftudtræk, der reducerer maskinens temperatur under kraftig kørsel og derudover sikrer de GP16-kulfiberbaserede dele mere stabilitet og giver dig mere sikkerhed og tillid til maskinen.Kort fortalt er der skabt en motorcykel, der bryder landevejene op. Panigale V4 R bliver leveret i den lækre farve, R Livery, der giver maskinen endnu mere kant og format.

Hvis du går rundt og drømmer om en Panigale V4 R, kan du med rette kontakte din nærmeste Ducati-forhandler og høre nærmere.