Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Panigale V2 - Essensen af rød. Nu i sort.

/link/eaa7ba8d2f984add8529021a7768bad1.aspx

Ducati Panigale V2 - Definitionen af power

 

  • Pris fra kr. 319.990,- (incl. lev. omk. 2.090)
  • Farve: Ducati Red eller Black on Black


Denne tocylindrede Panigale V2 kommer i 2024 i en ny dristig farve - Black on Black. Modellen byder fortsat på sjov og høj performance på banen - altid med maksimum sikkerhed. Panigale V2 er mere brugervenlig end nogensinde med sine sofistikerede teknologiske løsninger som kommer direkte fra racer-verdenen.

Den perfekte kombination af power og elegance
Ducati Panigale V2 har et særligt design med skarpe linjer og kanter der udstråler power, uden der bliver gået på kompromis med det klassiske Ducati superbike udtryk.

Panigale V2


Den er udstyret med en enkeltsidet svingarm i aluminium, hvilket er kendetegnende for enhver avanceret sportsmotorcykel fra Ducati.

Den omfattende frontkåbe fremhæver den kompakte dobbeltcylindrede Superquadro-motor, hvilket resulterer i en motorcykel med et slankt udtryk, hvilket er en tand mindre voldsomt i udtrykket end vores Ducati Panigale V4.    

Superquadro: Tocylindrede power motor
Den tocylindrede Superquadro motor på 955 cm³ opfylder Euro 5-standarderne. Motoren har yderligere 5 hk og 2 Nm i drejningsmomentet, end den tidligere 959 Panigale havde. Den har derudover fået en ny kompakt udstødning som er ført helt ind under motoren.

Med en maksimal effekt på 155 hk ved 10.750 omdrejninger per minut og 104 Nm ved 9000 omdrejninger per minut, har denne tocylindrede motor en kontrolleret power og er garant for skønne ture på vejene.  


Komfortabelt og sikkert stel
Den nye Panigale V2 har en udviklet ergonomi der er med til at forbedre komforten. Det nye sæde i Panigale V2 giver dig mulighed for større bevægelse i længderetningen og derved en bedre komfort, da det nye skum også hæver sædet med 5 mm.

Teknologi i særklasse
Motorcyklen har fået en sofistikeret elektronik med quickshift og 6-akses IMU som holder øje med omdrejninger, stigningsvinkler mm. Den nye elektronikpakke hæver også niveauet af sikkerhedsstandarder. Med et bedre ABS-system har både trækkontrol, motorbremsestyring og hjulstyring aldrig været bedre og mere sikkert.

EBC – bremsekontrol i særklasse
Det nye EBC-system (Engine Brake Control) blev udviklet for at hjælpe køreren med at optimere stabiliteten under ekstreme forhold. Systemet er med til at afbalancere kræfterne der påføres baghjulet under svære bremseforhold.


Flere forskellige Ridning modes  
Den nye Panigale V2 giver køreren tre forskellige forudindstillede Riding Modes. Det vil sige, at Panigale V2's-ydeevne kan tilpasses til rytter, rute og vejrforhold. Disse tre forskellige køresystemer er Race, Sport og Street.

DMS – Fantastisk multimedia system   
Panigale V2 er designet til at kunne bruge Ducati Multimedia System (DMS). Dette system tillader rytteren at tage indkommende telefonopkald, vælge og lytte til musik og modtage beskeder via Bluetooth.  

Tilbehør til Ducati Panigale V2
Det nye sæde på en Ducati Panigale V2 indeholder meget tættere skum og en tykkere polstring sammenlignet med OE-sædet. Disse elementer giver en langt bedre komfort og minimerer samtidig trætheden af at sidde ned.Derudover er den udstyret med et avanceret og komplet udstødningssystem; Titanium-legering og gode svejseforbindelser, hvilket resulterer i et udstødningssystem der er ekstremt let og modstandsdygtigt over for høje temperaturer.

Er du interesseret i at høre mere om Ducati Panigale V2, drømmer du om din helt egen Ducati motorcykel, og en tilværelse spækket med adrenalin. Vores Ducati Panigale V2 har hele pakken. Tag kontakt til din nærmeste Ducati-forhandler og hør mere.