Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati 959 Panigale Corse

/link/444c52236a4548a8a8c31d2f429b934f.aspx

959 Panigale Corse - DNA Racing

  • Pris kr. 322.400,-
  • Farve: Corse Livery

Ducati har endnu engang overgået sig selv, hvad angår design, teknologi og æstetik, når snakken falder på en ”mid-weight” superbike. Ducati 959 Panigale Corse kommer til at brøle igennem på vejene inden længe. Den bliver beskrevet som værende den perfekte kombination af både design, fart, sikkerhed og køreglæde. Den bliver betegnet som værende en sportsversion af den legendariske og italienske twin-cylinder.


Sidste gang vi så en lignende ”mid-weight” superbike var i 2013 og der er ingen tvivl om, at den nye Ducati 959 Panigale Corse kommer til at dreje hoveder på landevejene. Farvekombinationen gør kun hele køreturen endnu mere værd, da den er stærkt inspireret af Ducatis holdfarver i MotoGP. Sammenspillet mellem de sorte elementer samt den røde og hvide base er perfekt – Der er dømt køreglæde af højeste kaliber.


Ducati 959 Panigale Corse har fået en overhaling på alle ledder og kanter, hvilket betyder, at race-faktoren bliver forøget som følge af ny Öhlins-affjedring, titaniumbaserede Akrapovič-lyddæmpere og dertilhørende litium-ion-batteri.
Ducati 959 Panigale Corse er udstyret med en 955 cc Superquadro-motor, der leverer 150 hk @ 10.500 o/min og 102 Nm @ 9.000 o/min. Det understreger blot motorcyklens evne til at levere en høj køreoplevelse på både track- og landevejen.


Chassiset er baseret på en kompakt, aluminum-støbt, monocoque-konstruktion, der sikrer en lettere og mere stabil løsning. Maskinen har en vådvægt på blot 197,5 kg, hvilket er hele 2,5 kg lettere end 959 Panigale, hvilket skyldes litium-ion-batteriet og titanium lyddæmperen.


Ducati 959 Panigale Corse er passet og plejet med den nyeste, elektroniske pakke, der blandt andet inkluderer ABS, Ducati Traction Control (DTC), Ducati Quick Shift (DQS), Engine Brake Control (EBC) og Ride-by-Wire (RbW). Det betyder, at du nemt, hurtigt og elegant kan tilpasse din motorcykel, efter dine helt egne behov og dermed gøre enhver køretur helt unik. Takket være Ducati Riding Mode-teknologien kan du vælge en af de tre Riding modes og nyde motorcyklen på flere måder. Alt i alt har Ducati skabt en motorcykel, der ikke blot leverer sikkerhed og kontrol, men også spænding og fantastisk køreglæde.


Hvis tanken om en Ducati 959 Panigale Corse 2018 virker som noget for dig, så kan du med rette finde din nærmeste Ducati forhandler og høre mere om denne fantastiske motorcykel.