Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati STREETFIGHTER V4 SP2

/link/1747423a4ee54feaa4a1d797cbcf8c13.aspx

Ducati STREETFIGHTER V4 SP2 - the Time Fighter

 

 • Pris kr. 589.990,- (incl. lev. omk.)
 • Farve: Winter Test

 

I 2023 introduceres Ducati Streetfighter V4 SP2, topmodellen som bliver endnu en stjerne i Streetfighter-universet, og som tilbydes i en nummereret version med den legendariske ”SP”-betegnelse (som står for Sport Production).
Den nye Streetfighter V4 SP2 er den mest adrenalinpumpende nakedbike, der nogensinde er rullet ud fra produktionslinjen i Borgo Panigale. Det skyldes særligt teknisk udstyr, der på perfekt vis kombinerer ”Fight Formula” og ”SP”-specifikationerne med en yderligere forbedring af forholdet mellem vægt og ydelse i forhold til Streetfighter V4 S, som i forvejen var flagskibet i segmentet. Det resulterer i en motorcykel, som er endnu mere effektiv på racerbanen.

 

Streetfighter V4 SP2Det markante og iøjnefaldende ”Winter Test”-design er udviklet af Ducati Centro Stile med inspiration fra de Ducati Corse-motorcykler, der har deltaget i tests forud for sæsonen i MotoGP og SBK Championships. Kåberne i matsort kombineret med mat kulfiberfinish på fælgene og skærmene udgør en kontrast til de ildrøde detaljer og den skinnende tank i børstet aluminium.

Nyheden fra Borgo Panigale er desuden forsynet med smukke detaljer som fx det progressive tal, som er udstanset på styret, og det italienske flag på kulfiberskærmene.SF V4 SP nummer

 

Streetfighter V4 SP2 har kulfiberfælge med fem eger, der er 1,4 kg lettere end fælgene i støbt aluminium, der er standardudstyr på Streetfighter V4 S. Det reducerer inertien med 26 % forrest og 46 % bagest, hvilket gør motorcyklen væsentlig mere adræt og let ved retningsskift. De eksklusive Brembo Stylema R®-bremsekalibre foran leverer enestående bremsekraft og imponerende præstationer selv ved lang tids brug på racerbanen.

Den nye motorcykel er udstyret med Öhlins Smart EC 2.0 med det situationsbaserede system, som kan variere støddæmpningen i forhold til kørerens kørestil. I kombination med ”Biplane Wings” øges selvsikkerheden og sikrer de bedste præstationer ved sportslig brug.


Streetfighter V4 SP2 biplane vinger

 

Det bankende hjerte er en 1.103 ccm Desmosedici Stradale med 208 hk og et drejningsmoment på 123 Nm ved 9.500 omdr./min. (overholder Euro 5). På Streetfighter V4 SP2 er Desmosedici Stradale motoren udstyret med en STM-EVO SBK-tørkobling, som reducerer hoppetendensen ved selv de mest aggressive nedgearinger og sikrer en mere jævn kørsel, når gashåndtaget slippes – en vigtig egenskab for at opnå større effektivitet, når der køres til grænsen på racerbanen.

 

Streetfighter V4 SP2 tørkobling 

Udstyret på denne unikke motorcykel får et ekstra touch med de justerbare fodhvilere i aluminium, forskærm i kulfiber, litium-ion-batteri og et udvalg af tilbehør til banekørsel som fx åbent koblingscover i kulfiber* og kapper til afmontering af nummerpladeholderen*.

Takket være det tekniske udstyr er Streetfighter V4 SP2 ideel til amatøren, som gerne vil mestre banekørsel på en naked bike og få omgående respons. Bremseevnen er i særklasse, og motorcyklen er nemmere at lægge ned i svingene og når toppunktet hurtigere – og så må man ikke glemme den store stabilitet ved høje hastigheder. 

Standard specifikationer:

 • Motorcyklens progressive nummer udstanset på styret
 • Tank i børstet aluminium
 • Skræddersyet sæde med ”V4 SP2”-logo
 • ”Biplane Wings” i kulfiber
 • Forskærm i kulfiber
 • STM-EVO SBK-tørkobling
 • Kulfiberfælge med fem eger
 • Brembo Stylema R-bremsekalibre foran
 • Brembo MCS 19.21-bremsekreds foran (multikliksystem)
 • Justerbare fodhvilere i maskinpoleret aluminium med hælplader i kulfiber.
 • Enkeltsæde
 • Litium-ion-batteri
 • Åben koblingsafdækning i kulfiber*
 • Afdækning til afmonteret nummerpladeholder*

* Dette produkt er kun beregnet til motorcykler, der udelukkende kører på bane. Kørsel på offentlig vej er forbudt.

 

Specifikationer:

Streetfighter V4

Streetfighter V4 S

 

 

Kontakt til din nærmeste Ducati-forhandler og hør mere om Streetfighteren.