Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada 950 - Til den perfekte køretur

/link/a0689472298b480d8d10c1966cb71b0e.aspx

Multistrada 950 - Sikkerhed, komfort og køreglæde i én

 

  •   
  • Farve: Ducati Red

Ducati Multistrada 950 er en eksemplarisk kombination af både morskab og alsidighed. Den giver dig muligheden for at opleve det skønne ved køreturene hver dag. Multistrada 950 er en blanding af køreoplevelser, følelser og teknisk snilde, der gør den ideel til enhver tur. Multistrada 950s massive chassis, kombineret med sædehøjden på 840 mm samt den lave vægt, sikrer dig en agilitet og lethed på landevejene. En lethed, der både sikrer dig altoverskyggende kontrol og sikkerhed på alle veje, under alle slags vejrforhold.

Ducati Multistrada 950 har et harmonisk og stilistisk design, der udfordrer og fortolker alt det bedste fra Multistrada-familien. Det giver et mere slankt og mere kompakt udtryk, der udstråler massiv styrke og komfort. Det 19” store forhjul, og den unikke forlygte, er blot en af de mange detaljer, der giver Multistrada 950 kant og karakter.
Den 20 liter store tank giver den et fantastisk format og en helt unik karakter. Selvom Multistrada 950 kan lyde stor og massiv, er det en designmæssig genialitet, hvor linjerne får den til at syne let og elegant.

 
Ducati Multistrada 950 er udstyret med en Testastretta 11°, L-Twin-cylinder, vandkølet motor, 937 cm3, der leverer 113 hk @ 9.000 o/min. og en torque på 96 Nm @ 7.750 o/min. Multistrada 950 er perfekt til både sporty brug og er ekstremt komfortabel på de korte byture og de lange roadtrips. Multistrada 950 har en tørvægt på 204 kg og tanken kan rumme hele 20 liter.


Den nye Ducati Multistrada 950 har fokus på både komfort og sikkerhed og derfor indeholder Ducati Safety Pack ligeledes ABS og Ducati Traction Control (DTC).
Den er blevet videreudviklet sammen med IMU Bosch, der gør det muligt at gøre brug af ABS Cornering. Det betyder, at du får endnu mere sikkerhed i svingene og dermed bibeholder større kontrol over hele køreturen.

Derudover sikrer det intelligente bremsesystem, at bremseevnen bliver fordelt optimalt mellem for- og baghjul. Det sikrer dig en uovertruffen stabilitet og bevirker, at du altid føler dig i kontrol. Derudover at Multistrada 950 udstyret med Vehicle Hold Control, så du kan starte på bakker uden problemer. Det er selv, hvis du kører med en passager eller fyldte køretasker.

Ducati Multistrada 950 kommer i den velkendte Ducati Red-farve og er ikke til at tage fejl af. Har du en drøm om at prøvekøre Ducati Multistrada 950? Så kan du med rette kontakte din nærmeste Ducati-forhandler og høre nærmere.