Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada 950 S – Alsidig og kraftfuld

/link/a0689472298b480d8d10c1966cb71b0e.aspx

Ducati Multistrada 950 S – Sikkerhed til hele køreturen

  • Pris fra kr. 238.790,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farver: Ducati Red og GP White

Ny farve på Multistrada 950 S - GP White

Den nye farve tilføjer sportslighed og elegance med forskellige toner af grå blandet med hvid og rød - efter sigende inspireret af Moto GP.

 

Ducati Multistrada 950 S er en suveræn kombination af styrke, køreglæde, design og sikkerhed. Det er en motorcykel, der giver dig mulighed for at nyde enhver køretur til fulde. Multistrada 950 S er en ideel motorcykel, der sikrer dig de bedste køreoplevelser på selv de mindste ture. Det er en motorcykel, der er baseret på personlighed, teknisk snilde og en designmæssig genialitet.

Multistrada 950 S har et massivt chassis, der, kombineret med en sædehøjde på 840 mm og en forholdsvis lav vægt, giver dig både komfort og sikkerhed. Multistrada 950 S har en lethed over sig, der både kan ses på designet og udformningen og ligeledes mærkes under kørslen. Det er en lethed, der giver dig en følelse af mere sikkerhed på vejene.

Du kan mærke sikkerheden, uanset om regnen pisker ned, solen skinner fra en skyfri himmel eller vinden kan mærkes.

 

Ducati Multistrada 950 S’ design er både harmonisk og udfordrende og fortolker alt det bedste fra Multistrada-familien. Designet er både slankt og kompakt, men udstråler samtidig komfort og en fantastisk styrke. Forhjulet måler 19” og i samspil med den unikke forlygte, og en masse andre enestående detaljer, har Multistrada 950 S både kant og karakter.
Motorcyklen har en tørvægt på 207 kg og tanken kan rumme hele 20 liter. Tanken er inkorporeret perfekt i designet og giver den mere fylde og massivitet. Det er en designmæssig genistreg, hvor motorcyklens linjer og design får den til at syne let og elegant.

Ducati Multistrada 950 S er udstyret med en Testastretta 11°, L-Twin-cylinder, væskekølet motor, 937 cm3, der leverer hele 113 hk @ 9.000 o/min. og en torque på 96 Nm @ 7.750 o/min. Standardudstyret til Multistrada 950 S gælder blandt andet Ducatis Riding Modes, ABS Cornering Bosch, Ducati Traction Control (DTC), Ducati Cornering Lights (DCL), Ducati Quick Shift (DQS) og meget mere. Det er især Ducati Quick Shift, der giver ekstra køreglæde og fantastiske oplevelser på landevejene bag på en Multistrada 950 S. DQS sikrer, at du kan skifte gear op og ned uden at gøre brug af koblingen. Det giver dig endnu mere køreglæde og tid til at nyde køreturene.


Den nye Ducati Multistrada 950 S er ikke blot en designmæssig genialitet, der fokuserer på æstetik og køreglæde. Den bibeholder Ducatis anerkendte sikkerhedsaspekt, der forenkler enhver køretur. Den indeholder Ducati Safety Pack samt det intelligente bremsesystem, der er udviklet i samarbejde med IMU Bosch.

Det giver dig mere kontrol i svingene og mere sikkerhed. Bremsesystemet kan beskrives som intelligent og sikkerhedsforøgende, da bremseevnen bliver fordelt på optimal vis mellem for- og baghjul. Det giver dig mere stabilitet, mere kontrol og større køreglæde.

Multistrada 950 S kan beskrives som det ypperste, hvad angår Multistrada-familiens teknologi, performance og komfort. Den er udstyret med elektroniske affjedring i form af Ducati Skyhook Suspension (DSS), fuld LED-forlygte, 5” farvedisplay og meget mere.

Ducati Multistrada 950 S kommer i den klassiske Ducati Red og den ekstraordinære Glossy Grey. Farver, der ser fantastiske ud på motorcyklens massive chassis.

Har du fået lyst til at prøvekøre en Multistrada 950 S, kan du med rette finde din nærmeste Ducati-forhandler og høre nærmere.