Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Hypermotard 950 - Aggressiv og sporty

/link/3754e32c9e9c4fd99899bf0a3cdcaa01.aspx

Mere køreglæde og samme sikkerhed

  • Pris kr. 211.990,- (incl. lev. omk.)
  • Farve: Ducati Red

Ducati Hypermotard 950 giver dig en motorcykel, der er baseret på ren underholdning og fantastisk køreglæde med et aggressivt og sporty udseende. Der er skruet op for adrenalinen og sikkerheden og Hypermotard 950 er gjort endnu mere kørevenlig. Designet er baseret på supermotard-verdenen og du kan regne med en køretur på et ultraavanceret chassis med fantastisk elektronisk udstyr.

 


Ducati Hypermotard 950 er hele 4 kg lettere end de tidligere modeller og den er udstyret med en fornyet Testastretta 11° motor, 937 cm3, der leverer 114 hk @ 9.000 o/min. og en torque på 96 Nm @ 7.250 o/min. Du vil derfor opleve en større trækkraft baseret på ny elektronik, der sikrer en blødere og mere behagelig kontrol. Derudover medfører Ducatis høje kvalitet, at motoren blot skal have tjek og ventiljustering hver 30.000 km.
Den elektroniske pakke på Hypermotard 950 inkluderer både Bosch Cornering ABS med Slide by Brake funktion, Ducati Traction Control EVO og Ducati Wheelie Control EVO.

 
Ducati Hypermotard 950 kombinerer de karakteristiske kendetegn fra Hypermotard 1100, i form af sit minimalistiske og aggressive ydre, med det innovative og teknologiske aspekt fra deres seneste generationer. Det ergonomiske forhold har været i højsædet og blevet udviklet, så du vil opleve en konstant kontrol og fantastisk køreglæde. Det opleves især med et mere åbent styr og med en smallere sideprofil. Sædet på Hypermotard 950 er udviklet med en udbuling ved passagerområdet, der giver en bedre komfort.


Ducati Hypermotard 950 har en tørvægt på 178 kg og tanken kan indeholde hele 14,5 liter. Den er udstyret med Ducatis Riding modes, der giver dig muligheden for at tilpasse hver køretur. Det betyder, at du altid vil føle dig i fuldstændig kontrol over din Ducati og alle køreture vil føles fantastiske.


Hypermotard 950 har sikkerheden for øje, når det gælder alle dine køreture. Det betyder, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Motorcyklen er derfor udstyret med de nyeste former for sikkerhedsudstyr og Ducati Traction Control EVO er baseret på en algoritme, der giver dig større kontrol og præcision.


Ducati Hypermotard er gjort klar til eftermontering af alarm, Ducati Quick Shift (DQS) up/down, varme i håndtag og Ducatis multimediesystem (DMS), der giver dig en let og intuitiv kontrol over din motorcykel. Du kan nemt og hurtigt besvare opkald samt styre din musikalske underholdning på køreturen.

Hypermotard 950 er gennemtænkt, gennemført, og fremfor alt, genial.

Ducati Hypermotard 950 kommer i den klassiske og letgenkendelige Ducati Red-farve og vil bryde igennem gadebilledet. Lyder Ducati Hypermotard 950 som noget for dig?


Så kan du med rette finde din nærmeste Ducati-forhandler og høre mere.