Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Hypermotard

/link/2ad1e8c90b64422483972301a23720db.aspx

vælg model

Du er ikke i tvivl, når du første gang svinger benene omkring en Ducati Hypermotard – det er en lækker maskine, bygget til fart, fornøjelse og fremfor alt fantastisk køreglæde.
Ducati Hypermotard er designet af den verdenskendte og anerkendte, sydafrikanske motorcykeldesigner, Pierre Terblanche og så første gang dagens lys i slutningen af 2005 under et EICMA-show i Milano – og hvilken debut! Ducatis Hypermotard vandt ”Best of Show”, har sidenhen vundet adskillige priser og det kan man sagtens forstå!

Hypermotard 939-familien bærer præg af et frækt og æstetisk design, hvor følelser og fornøjelser er i højsædet. Med en gennemgående profil, et højt, slankt halestykke og med slanke sider, kommer inspirationen som dirtbike frem i et mere originalt look.Proportionerne og det ergonomiske træder i karakter på en Ducati Hypermotard og bringer køreglæden frem på fræk, flabet og minimalistisk vis. Det minimalistiske og tidløse udtryk bliver endnu en gang understreget ved en væskekølet Ducati Testastretta 11°, 937 cc motor, der leverer 110 HK @ 9000 o/min. Dertil hører et 95 Nm drejningsmoment, der yder 7.500 o/min og sikrer én stor, fantastisk oplevelse.

Hypermotardens nye styr er blevet udstyret med LED-baserede lys og fremhæver endnu en gang det rene design – et design, der spiller perfekt sammen med modellens city-behov og fart på landevejene. Smid maskinen ud på alt fra bykørsel, de danske landeveje eller oplev motorens kræfter på motorvejene – lad din Ducati Hypermotard brøle for sig selv.

Den stærke ydeevne kommer med motorens avancererede teknologi fra Riding Mode, Power Mode og Ducatis Safety Pack – det giver dig en alsidig, komplet kontrol over vejene og du kan med rette og ro nyde vejene til fulde.

Ud over at designet skriger på adrenalin, rå styrke og køreglæde, så er sikkerheden holdt i fuldt fokus. Med en solidt støbt, aluminiumsbaseret svingarm er der sikret en robusthed og exceptionel kontrol over bagenden.Det forreste bremsesystem er kendetegnet ved de to Brembo radialmonterede Monobloc M4.32 4-stempelkaliperer. Disse kan justeres til 4 forskellige stillinger. Hypermotard 939 er derudover, som standard, udstyret med Bosch 9MP multi-level ABS, der sikrer en sikker og effektiv bremsning i al slags vejr. Dette sikrer det mest effektive bremsesystem i branchen – et af Ducatis mange karakteristika.

Hvis du tankerne om en køretur bag på en Ducati Hypermotard har sat sig fast og drømmen om at mærke vinden over asfalten, så find din nærmeste forhandler og oplev maskinerne på tætteste hold.