Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Hypermotard 950 SP - Game on!!

/link/18af124abcfd4cfe83df0a8b85fb792c.aspx

Racing og spænding i én

  • Pris kr. 286.990,- (incl. lev. omk.)
  • Farve: SP Livery


Ducati Hypermotard 950 SP er en motorcykel, der er skabt til at underholde på hele køreturen. Du vil opleve en fantastisk køreglæde bag på Hypermotard 950 SP, hvor design, sikkerhed og køreoplevelse hænger sammen til perfektion.
Du vil opleve et adrenalinsus i verdensklasse, når du sætter dig bag på motorcyklen. Selve designet på Ducati Hypermotard 950 SP stammer fra supermotard-verdenen og du vil derfor opleve et avanceret chassis og fantastiske designfordele, der byder dig velkommen på landevejene.

Ducati Hypermotard 950 SP er blevet mere avanceret, mere kraftfuld og har fået højere præstationsmuligheder. Dens ydre udstråler racing og fart og det er især det højere, fladere sæde, Öhlins-affjedringen og de Marchesini-smedede hjul, der giver den karakter.

Ducati Hypermotard 950 SP


Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO følger med som standard på Hypermotard 950 SP, hvorimod det skal tilkøbes på 950’eren. Som standard har Hypermotard 950 SP en lang række lækre features, der giver den kant og frækhed.

Som standard følger blandt andet: Ducati Power Modes, Day Time Running Light (DRL), alu styr, aftagelige passager fodhvilere, USB-stikkontakt, carbon forskærm og carbon rem-cover. Kort fortalt er Hypermotard 950 SP spækket med detaljer og finesser, der forøger køreglæden på samtlige ture.

Ducati Hypermotard 950 SP har gennemgående træk fra Hypermotard 1100, der i særdeleshed kommer til udtryk ved det aggressive, innovative og tekniske ydre. Med et åbent styr og med en smallere sideprofil får du en fantastisk køreoplevelse fra start til slut.

Den nye Hypermotard 950 SP er hele to kilo lettere end sin ”lillebror” og har derfor en tørvægt på blot 176 kg. Den er udstyret med samme Testastretta 11°, L-Twin-cylinder, væskekølet motor, 937 cm3, der leverer 114 hk @ 9.000 o/min. og en torque på 96 Nm @ 7.250 o/min. Du har mulighed for at opleve fornyet og forbedret teknik, der giver dig en uforlignelig trækkraft og suveræn oplevelse på landevejene.

Med Ducatis høje kvalitet og professionelle tilgang til både sikkerhed og finesse, er du sikret, at motoren på din Hypermotard 950 SP blot skal have et tjek og en ventiljustering hver 30.000 km. Derudover er Hypermotard 950 SP baseret på en uovertruffen sikkerhed og du vil altid føle dig i komplet kontrol.

Ducati Hypermotard 950 SP


Hypermotard 950 SP er endvidere udstyret med Ducatis multimediesystem, der giver dig en intuitiv kontrol over din motorcykel. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan besvare opkald eller styre musikken uden at det påvirker din koncentration på landevejene og forholdene. Du vil opleve en motorcykel, der er gennemført og gennemtænkt til den mindste detalje.


Ducaty Hypermotard 950 SP bliver skabt i den lækre SP Livery-farve og vil med garanti tilrane sig blikke og beundring på landevejene. Lyder Hypermotard 950 SP som noget for dig? Så kan du med rette finde din nærmeste Ducati-forhandler og høre mere.