Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati XDiavel Dark - En djævel med fart og spænding

/link/a676325786874e7194ce90b15ea34138.aspx

XDiavel Dark - Oplev den fantastiske kombination

 

  •  
  • Farve: Dark Stealth

Ducati XDiavel har ændret og rystet den vanlige verden for cruiser-motorcykler og ændrer gadebillet totalt. Ducati XDiavel er en enestående og forførende kombination af en cruiser og Ducatis sporty ry. Det hele er samlet i én maskine, hvor performance, køreglæde og sikkerhed er i højsædet. XDiavel er resultatet af mødet mellem et nøgent, råt design og den klassiske cruiser-verden.

Essensen og idéen med Ducati XDiavel står anført i navnet, hvor det er mødet mellem den lave fart og de afslappende ture bag på en cruiser og Ducatis karakteristiske stil. En stil, der bærer præg af en teknologisk viden og performance i absolut topklasse.

Det er et forenende møde mellem to verdener, der er samlet i én maskine – en maskine med rå styrke, lækkert design og køreglæde i verdensklasse. Du får en enestående mulighed for at opleve Ducatis oplevelses- og adrenalinbaserede værdier bag på en cruiser i bedste stil.


XDiavel Dark design


Designmæssigt kan man med rette beskrive Ducati XDiavel som en maskine med teknisk snilde – det er en lang og lav maskine med moderne former og et teknologisk maskineri af højeste kvalitet. Det er en sexet og rå motorcykel, der giver dig alt, hvad du skal bruge.

Ducati XDiavel er designet med det ekstreme in mente, hvor motorcyklen er blevet designet og gennemtænkt ”element for element”. Hver enkelt del er nøje velovervejet og gennemført.

Rammen drager store paralleller til Ducatis velkendte trellis-stel og ståltanken er stærkt inspireret fra Ducati Monster og Ducati Diavel. Ducati XDiavel er gennemført og gennemtænkt - alt fra forlygtens tilførsel af ”Daytime Running Light” til halens lyddæmper og sædets form og placering.

Motoren på Ducati XDiavel er en Ducati Testastretta DVT 1262 (Desmodromic Variabel Timing), L-Twin med fire ventiler. Dens 152 hk yder 112 kW @ 9.500 o/m og en torque med 126 Nm @ 5.000 o/m.

Tanken kan rumme hele 18 liter og har en tørvægt på 220 kg. Som standard har Ducati XDiavel selvfølgelig Ducatis Riding Modes, Ducati Safety Pack, Ride-By-Wire og meget mere.


XDiavel Dark tank


Det er en gennemført maskine, skabt til oplevelser og køreglæde på vejene. Du vil opleve energien og glæden skinne igennem bag på XDiavel og du vil, vigtigst af alt, altid føle dig sikker. Du kan opleve Ducati XDiavel i den populære farve Dark Stealth.

Hvis tanken om at køre på en Ducati XDiavel, og opleve vejene på en nytænkende cruiser-stil, kan du med rette finde din nærmeste forhandler og booke en prøvetur.