Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati XDiavel S

/link/1570adde5a77448a9b312d263ffcde6b.aspx

XDiavel S - Design og teknologi

 

  •  
  • Farve: Black

Det burde ikke være muligt at opdatere og forbedre en maskine som Ducati XDiavel – men det er alligevel tilfældet med XDiavel S.

Ducati XDiavel S er krydsningen mellem cruiser-verden og det kendetegnende italienske, sporty design og kvalitetsstempel som Ducati er kendt for. Det er en maskine i topklasse i både design, teknologi og ydeevne – en XDiavel S har alt, hvad du skal bruge og mere til.
XDiavel S er designet til, at fremvise og bringe værdierne for ægte håndværk og forkærlighed til sit arbejde. Der er lagt utallige af kræfter og tanker bag designet på XDiavel-familien og det har fået endnu et nyk opad på XDiavel S. På brændstoftanken er der blevet brugt en eksklusiv glanssort maling (Thrilling Black) og denne blanke, sorte farve skinner igennem hele maskinen.
Derudover kommer XDiavel S også med et Bluetooth-modul til et infotainmentsystem, der via forbindelse til din smartphone, kan vise både opkald, musik etc., uden at det går på kompromis med sikkerheden.
Som standard er den endvidere udstyret med Daytime Running Light på forlygten samt en eksklusiv forbedring af overfladebehandlingerne, fodspidspladerne og hjulene. Der er skabt et unikt og lækkert design, så du konstant kan køre med stil.
De karakteristiske kræfter og styrken på en XDiavel S bliver leveret af en vandkølet Ducati Testastretta DVT (Desmodromic Variable Timing), L-Twin motor. Dette monster af en motor leverer 160 hk @ 9.500 rpm og et moment på 126 Nm @5.000 rpm.

Med en tørvægt på 223 kg og en vådvægt på 249 kg hører der endvidere en 18 liter ståltank med til dette monster. Dette understreger endnu engang XDiavel S’ luksuriøse, monstrøse og designmæssige vidunder.
Uden tvivl en maskine, der vil få alle og enhver til at vende hoveder på gaden – den påkalder sig, med rette, en berettiget opmærksomhed på landevejene.

Om S’et i XDiavel står for Sexet, Stilfuld, Sporty eller Sikker bestemmer du lidt selv – det er en maskine, der på flere punkter overgår sig selv og alle andre.
Hvis tanken om en Ducati XDiavel S har vækket tanker om ture på landevejene, så find din nærmeste forhandler og hør mere om dette maskinelle vidunder.