Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Diavel 1260 S – En djævel på to hjul

/link/71472e924da9461e939637c10faff650.aspx

Diavel 1260 S – Et design, der skal opleves

  • Pris kr. 383.690,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Red / Thrilling Black

Ducati Diavel 1260 S kan kort beskrives som en sand djævel på to hjul. Motorcyklen er spækket med adskillelige kræfter i et muskuløst design og med alsidige køreevner. Den føles eminent på vejene og du er altid i kontrol. Du vil opleve kontrollen, om du kører på lige vej eller befinder dig i sving og kurver. Ducati Diavel 1260 S er et fantastisk resultat af en uovertruffen personlighed og tårnhøj kvalitet.

Ducati Diavel 1260 S kombinerer de ergonomiske elementer fra en muskuløs cruiser-motorcykel med power og performance fra en maxi-naked. Diavel 1260 S er baseret på et moderne design, hvor der er stort fokus på motoren.
Den er udstyret med kræfterne fra en Testastretta DVT 1262, L-Twin-cylinder, Dual Spark, væskekølet motor, 1.262 cm3, der leverer suveræne 159 hk @ 9.500 o/min. og en torque på 129 Nm @ 7.500 o/min.Designet på en Ducati Diavel 1260 S udstråler, med sin intimiderende front og muskuløse linjer, en fantastisk personlighed. Den vil stjæle blikke og få opmærksomhed uanset om den kører igennem på motorvejen eller holder for rødt. Den lange, slanke bagende med 240 mm baghjul fuldender motorcyklens slanke linje og afrunder det intimiderende look til perfektion.


Trellis-framen og de brede luftindtag giver det muskuløse og intimiderende look en snært af elegance omkring hovedpunktet på motorcyklen: motoren.
Motoren på Diavel 1260 S kan både beskrives som sofistikeret og smuk men ligeledes kraftfuld og intimiderende. De 159 hk giver en suveræn acceleration og med den konsistente torque vil du opleve en lækker og stabil køreoplevelse.


Som standard indeholder Ducati Diavel 1260 S en masse udstyr, der bidrager til en fantastisk køreoplevelse. Den er blandt andet udstyret med Ducatis Power Modes og Ride by Wire, der gør det muligt at tilpasse din motorcykel til dine ønsker. Derudover får du også ABS Cornering Evo Bosch, Ducati Traction Control og meget mere. Du vil opleve en helt ny tur på landevejene.Ånden fra Ducati lever i bedste velgående i Ducati Diavel 1260 S, hvor der er skruet op for både små og store detaljer. Det er en ånd, hvor kvalitet, sikkerhed, køreglæde og eminent design mødes. Den intimiderende motorcykel er en overbevisende hyldest til det elegante og sofistikerede. Designet er skabt uden kompromisser og det overvældende design kan ses lige fra den aggressive front og stikningerne på sædet til de Marchesini-smedede fælge. Der er tænkt over kvalitet og detaljer og intet er tilfældigt ved 1260 S.

Netop de gennemtænkte detaljer og det velovervejede design resulterer i et perfekt sammenspil mellem performance, form og farver på Diavel 1260 S. Ducati Diavel 1260 S er mere sporty end 1260 og det betyder, at den lette Trellis-frame bliver komplimenteret af fuldt justerbare Öhlins-affjedring både for og bag. Derudover har bremsesystemet fået en opgradering, så du kan føle dig sikker på vejene.

Endvidere følger DRL (Ducati Running Light) og DMS (Ducati Multi Media System) samt Ducati Quick Shift Up & Down med som standard på S-versionen. Sidstnævnte  sikrer en lækker koblingsløs kørsel.

Ducati Diavel 1260 S bliver lavet i de to iøjnefaldende farver, Ducati Red og Thrilling Black, der i den grad understreger det intimiderende, betagende og muskuløse design. Hvis du går rundt og drømmer om en Ducati Diavel 1260 S, kan du med rette tage kontakt til din nærmeste Ducati-forhandler og høre mere.