Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati's elektriske æra er begyndt

/link/59f3f068b96b491ba2b1b0f4e052e56c.aspx

Ducati's elektriske æra er begyndt.

Ducati har for vane at bruge motorsporten som laboratorium for teknologier og løsninger, som så efterfølgende bliver tilgængelige for alle motorcyklister. Og nu går Ducati ind i universet for elektriske motorcykler startende med det mest sportslige område – den elektriske klasse i MotoGP World Championship – hvor mærket kommer til at levere motorcyklerne til FIM Enel MotoE World Cup.

Dette første skridt for Ducati i universet for elektriske motorcykler vil også få indflydelse på udviklingen af modelrækken. P.t. er de største udfordringer på dette område batteriernes størrelse, vægt og rækkevidde samt tilgængeligheden af opladningsnetværk.

Ducatis erfaringer fra FIM Enel MotoE World Cup vil levere en fundamental støtte til produktudviklingen sammen med den fysiske udvikling inden for de teknologiske og kemiske områder. Målsætningen er at undersøge, hvordan man, så snart teknologien tillader det, kan konstruere en eldrevet Ducati, som er sportslig, let, begejstrende og i stand til at tilfredsstille alle entusiaster.

Ducati er en del af Volkswagen koncernen, som har gjort elektrisk mobilitet til en afgørende del af sin 2030 ”New Auto”-strategi, og det giver de bedste forudsætninger for en ekstraordinær udveksling af viden inden for elektriske drivlinjer. Ducati er i kontakt med alle koncernens videnscentre og med Centre of Excellence (CoE) i den tyske by Salzgitter, men også med andre af koncernens mærker som fx Porsche og Lamborghini.

Læs mere her på ducati.com