Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Monster 821

/link/715a5b41cf074649a09921acb832306e.aspx

Monster 821 - Det mest populære Monster i familien

  • Pris kr. 150.690,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Ducati Red

Ducati Monster 821 er præsenteret og du kan godt glæde dig! Monsteret er vakt til live i maskinens verden og den bringer det ”rå” aspekt til nye niveauer. Med en stærk inspiration fra den verdenskendte Monster 900 og den nye Monster 1200 med det strømlinede design, er det sikkert at Ducati Monster 821, kommer til at dreje hoveder. Det gør sig især gældende ved at kunne vælge modellen i den klassiske Ducati Red.


Ducati Monster 821 er strømlinet designet og der er fokuseret mere på det muskuløse aspekt ved Monsteret. Det er især tanken og bagenden, der har fået en designmæssig makeover. Tanken bag kombinationen af høj ydeevne, agilitet og køreglæde er i højsædet og det kan ses på Ducati Monster 821. Bagenden har fået en overhaling og bringer hurtigt tankerne hen på ren, rå og ”nøgen” styrke på to hjul.

Et klassisk designkoncept, baseret på ny viden og nyskabelse, bærer Ducati Monster 821 frem og det kommer især til udtryk via den nye udstødning og den LED-baserede forlygte. Dertil har modellen ligeledes et farve-display på instrumentbrættet, så du nemt kan få adgang til de informationer, du ønsker. Derudover er der adgang til Ducati Multimedia Systems, der bærer køreglæden og oplevelsen til et nyt niveau. Den traditionelle naked bike har aldrig været skarpere.


De 109 Hk bliver leveret af en vandkølet, twin-cylinder, Testastretta-motor, der ligeledes sikrer en kørevenlig levering af en omdrejningseffekt på 86 Nm torque á 7.750 o/min. Du er sikret en glidende køretur, hvor du konstant føler dig som herre over Monsteret og samtidig føler dig sikker. Du har endvidere mulighed for at vælge Ducati Quick Shift System som ekstraudstyr og dermed præge din køreoplevelse endnu mere.

 

Ducati Monster 821 kommer ligeledes med den kendte Ducati Safety Pack, der giver dig adgang til Bosch ABS og Ducati Traction Control. Fælles for disse to er, at du har mulighed for at indstille på niveauet og dermed tilpasse og personliggøre din køretur endnu mere. Dertil har Monster 821 også Ducatis Riding Modes, der gør det muligt at justere ABS, DTC og Power Modes og du har dermed mulighed for at lave om på Monsteret, så den passer dig bedst.

Ducati Monster 821 er endvidere udstyret med Brembo-bremser og affjedringen inkluderer 43 mm, justerbare forgafler.


Hvis tanken om dette designmæssige mesterværk har vækket tanker om køreglæde på de danske landeveje, så find din nærmeste Ducati-forhandler og hør mere om det mest populære Monster i familien.