Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Monster 1200

/link/80332672fe674587aa32112f208447eb.aspx

Monster 1200 - Bedre, hurtigere, Monster

  • Pris kr. 216.000,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Ducati Red

Ducati Monster 1200 er en maskine, et monster, der vækker respekt og glæde blandt motorcykelfans verden over. Det er en model, der har undergået en del æstetiske forandringer og den nyeste model udstråler alt, hvad Ducati står for. Det er rendyrket, rå og kompromisløs kvalitet.

Det nye design understreger Monster 1200's betegnelse som et sportsikon og maskinen må siges at leve op til navnet. Med det nye design er motorcyklen blevet mere kompakt, mere strømlinet og har mere sporty proportioner end tidligere. Dog har dette re-design foregået med ét for øje – at kunne skabe en ny og udfordrende udgave af maskinen, dog uden at gå på kompromis med den legendariske Ducati Monster 1200. Kort sagt – et nyt monster med en stolt historie.

Den muskuløse linje over hele maskinen, trellis-rammen og de ikoniske elementer såsom tanken og forlygten er blot med til at understrege Monster 1200's plads som fremtidens naked motorcykel. Netop tanken har alle dage været et kendetegn ved Ducati Monster 1200 og det er stadig et ikonisk element i helhedsbilledet.Stellet på en Ducati Monster 1200 har ligeledes undergået store ændringer, hvilket betyder at maskinen er blevet langt mere agil. Hjulbasen er blevet ændret betydeligt, hvor svingarmen er blevet forkortet og samtidig reducerer styrets vinkel og spor. Med en tørvægt på kun 182 kg er Ducati Monster 1200 en sand fornøjelse på vejen.

Af det teknologiske aspekt på en Ducati Monster 1200, har forlygten eksempelvis bibeholdt sin klassiske runde form. Dertil er ”Daytime Running Light” blevet tilført for første gang i Monster-familien – du er ikke i tvivl, når du både ser og hører Monsteret på vejen.

Ducati Monster 1200 får sine 147 HK fra en 1198 cm3 vandkølet Testastretta 11° motor med 2 cylindre og er blevet forbedret og opdateret på mange måder. Den nye Monster 1200 er langt mere kraftfuld og har et større, maksimalt omdrejningspunkt. Selve maskinens måde at håndtere sving og kurver på er blevet mere flad, hvilket giver føreren en robust og unik følelse, selv under lave hastigheder. Dette sikrer en kørsel uden kontinuerlige gearskift og langt større og mere komfortabel køreglæde i byen.

Ducati Monster 1200 kommer ligeledes med Ducati's ”Riding Modes”, hvor man nemt og hurtigt kan skifte imellem forskellige køremåder, såsom Sport, Touring og Urban. Derudover er maskinen programmeret til at agere på det elektroniske ”Ride-by-Wire”, der giver kontrol over motoren og niveauet på ABS, Ducati Traction Control og Ducati Wheelie Control.

Hvis tanken om at køre igennem landet på et sandt Monster har vækket kørelysten i dig, så find din nærmeste forhandler og bestil en prøvetur nu.