Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Panigale V4 SP

/link/26dc08bd28d14bf6840106d06c4c327f.aspx

Panigale V4 SP - En sand tidsmaskine

 

  • Pris kr. 618.490,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Winter Test Livery

 

Ducati udvider Panigale V4 familien med introduktionen af den nye Panigale V4 SP.
Modellen, som er nummereret - men ikke i et begrænset omfang, er udviklet til at forbedre din banepræstation.

Ducati Panigale V4 SP er en ideel trackcykel for en ikke-professionel kører, som ønsker at udfordre sig selv i banens kurver og forløb. Opsætningen er blød og cyklen er let og fysisk utrolig nemt at håndtere uagtet førerens erfaring. En amatør vil kunne køre hurtigere og bedre på en SP'er end den mere krævende 'R' version.

Panigale V4 SP er bl.a. udstyret med carbonfælge og Brembo Stylema R® kalibre, som begge findes på Superleggera V4. Derudover tørkobling med åbent dæksel, justerbar fodhvilere, 520 kæde og Ducati Data Analyzer – alt sammen for at øge din banepræstation.

Cyklen leveres med et enkeltsæde og et Racing kit som monteres ifm. afmontering af nummerpladeholder og spejle når man er på banen.

Panigale V4 SP er med andre ord - den ultimative racetrack cykel.


Panigale V4 SP

 

Modellen er bygget op omkring Desmosedici Strada motoren på 1.103 cm3. Denne unikke motor kan levere 214 hk ved 13.000 rpm og har et drejningsmoment på 124 Nm ved 9.500 rpm.

Panigale V4 SP har også, som både V4 og V4S, fire forskellige indbygget køreprogrammer. Det betyder, at ydeevnen kan tilpasses individuelt til både køreren, vejene og vejret. Så snart køreprogrammet ændres, kan forandringen mærkes på bl.a. motorens karakter og de elektroniske parametre.

Race Riding Mode
Som køreprogrammet antyder, er Race Riding Mode udviklet til de erfarne der ønsker at bruge motorcyklens maksimale potentiale på racerbanen. Dog kan Race Riding Mode nu vælges i enten A eller B niveau, alt afhængig af banens omstædighederne og ens kørestil.

Dette køreprogram byder på 214 hk, et lavt indgrebsniveau af elektronikken og en maksimeret bremseevne.

Sport Riding Mode
Med Sport Riding mode er der garanti for 214 hk og elektroniske kontrolindstillinger, så selv den mindre erfarne rytter har mulighed for at nyde effektiv og spektakulær håndtering. Derudover anvendes Slide by Brake, hvilket gør det nemt og sikkert for rytteren at håndtere hjørnerne.

Street Riding Mode
Street Riding Mode er det anbefalede køreprogram til vejene. Køreprogrammet giver 214 hk og elektroniske kontrolindstillinger der sikrer greb og stabilitet, for at maksimerer rytterens sikkerhed på vejene.

Panigale V4 SP har en Öhlins NIX-30-forgaffel og en Öhlins TTX36 støddæmper. Denne version er styret af Öhlins Smart EC generation 2.0-system der bl.a. indeholder det nye OBTi (Objekt Based Tuning Interface).


Panigale V4 SP front

 

Specifikationer på Panigale V4 SP - som ikke er på standard versionen V4 S:

Unikt design - Winter Test Livery
Nummereret
Børstet alu tank
Enkeltsæde med 'V4 SP' logo
Vinger i carbon med italiensk flag
STM EVO SBK 9 discs tørkobling
520 kæde
Justerbar fodhvilere fra Rizoma i alu og carbon
Brembo Stylema R kalibre
Justerbar Brembo MCS master cylinder
5 egers carbon fælge
Forskærm i carbon

Åbent koblingsdæksel i carbon* (tilkøb)
Kit til afmontering af nummerpladeholder* (tilkøb)
Alu covers ved afmontering af spejle* (tilkøb)
Ducati Data Analyser+ (DDA+) kit incl. GPS modul (tilkøb)

*Dette produkt er kun tiltænkt for banekørsel. Kørsel på offentlig veje er ikke tilladt.

 

Hvis du går rundt og drømmer om en Panigale V4 SP, kan du med rette kontakte din nærmeste Ducati-forhandler og høre nærmere.