Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati 959 Panigale

/link/0323d515ac1e488d9029f660a61ca9f3.aspx

959 Panigale - Performance, smidighed og kontrol

  •  
  • Farve: Ducati Red og Artic White Silk

Under Superbike-familien finder man hvad, folk beskriver som værende den perfekte balance mellem fart, spænding og kvalitet i alt fra design og ydeevne i Ducati 959 Panigale.


Ducati 959 Panigale er udstyret med en ny og kraftfuld motor med tilhørende slipper kobling, så du er i stand til at imødekomme racerattituden. Den er bygget på et forbedret chassis og ramme, der går perfekt ind med en fuldt ud justerbar affjedring. 959 Panigale er den suveræne midte mellem landevej og kørebanen. Midten mellem performance, teknologi og styreevne ud over det sædvanlige – en adrenalinbooster udover det sædvanlige.


Designet og den arkitektoniske del af maskinen tager udgangspunkt i den specielle og kraftfulde motor og det betyder at 959 Panigale er struktureret således, at der er en optimal vægtfordeling og robusthed, som kan imødekomme maskinens kraftfulde motor.


959 Panigale er udstyret med en vandkølet Superquadro, L-Twin motor, der leverer hele 150 hk @ 10.500 o/min og 102 Nm @ 9.000 o/min.


959 Panigale hører til Superbike-betegnelsen og det er derfor vigtigt, at performance og ydeevne er i topklasse. Med de naturlige egenskaber fra L-Twin og de tilhørende komponenter fra Riding Modes, er det muligt at justere maskinens kræfter, så motorcyklen kan tilpasse kørerens kørerstil og vejens underlag. 

 


Derudover har 959 Panigale en tørvægt på kun 176 kg og en vådvægt på 200 kg med en tilhørende tank, der kan rumme 17 liter – det er en maskine, der er skabt til fart, køreglæde og fremfor alt adrenalingivende spænding.


959 Panigale er ligeledes udstyret med Ducatis teknologiske værktøjer, der sikrer køreglæde og sikkerhed ud over det sædvanlige. Her kan både nævnes features som Ducati Traction Control, Ducati Quick Shift, Riding Modes og meget mere.
Hvis tanken om en køretur bag på en 959 Panigale virker som den næste store drøm, så find din nærmeste Ducati forhandler og book en prøvetur.