Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Scrambler – Den perfekte motorcykel

/link/aadebdce985e40f18be837f999c5823f.aspx

Vælg model

Søger du en motorcykel ud over det sædvanlige, så er Ducati Scrambler lige noget for dig. Den nye Ducati Scrambler er indbegrebet af opfindsomhed, ungdom og frisind. Den indbyder til frihed, adventure og selvudfoldelse og kombinerer det bedste fra fortiden i en helt unik og moderne motorcykel.

I Scrambler kategorien finder du modellerne Sixty2, Icon, Full Throttle, Desert Sled, Café Racer.

Autentisk italiensk design og performance tilpasset den moderne motorcyklist

 
Den verdensberømte motorcykel fra Borgo Panigale ved Bologna er kendt for sine præstationer på racerbanen. Her har Ducati gennem sine 90 års historie vundet utallige præmier og er anerkendt for sit design, præstation og søgen efter perfektion.

De nye Scramblere kombinerer alt det bedste fra de tidlige succesfulde italienske Ducati modeller, der var meget populære til gaderace, men har samtidig teknik, fart og udholdenhed, der giver løftede øjenbryn hos selv den mest erfarne motorcykelsentusiast.  

Scrambler er tilpasset den moderne motorcyklist, som vil have mere end en traditionel racer. Den er tilpasset den afslappede livsstil, hvor komfort går hånd i hånd med design og stil. Den giver et dejligt overblik, rolig kørsel, er let at håndtere og den maksimale komfort betyder, at alle kan få den fulde glæde af køretøjet.   

En Scrambler motorcykel for enhver smag

Der findes otte modeller i Scrambler serien.

Sixty2 er en blanding af tradition og modernitet til en overkommelig pris. Den er det tætteste, du kommer på essensen af en motorcykel: to hjul, bredt styr, en enkel, men stærk motor og tonsvis af sjov. 

Icon er en fantastisk motorcykel med udgangspunkt i en legendarisk historie. Det er en nytænkende og banebrydende motorcykel, der blander tradition og innovation på en unik og nutidig måde.

Full Throttle tager køreglæde og fantastisk design til helt nye højder. Med den sorte og gule tank, racing-style gearet og inspiration fra Flat Track-raceren, Frankie Garcia, er Ducati Scrambler Full Throttle en ren og uændret racing-style Scrambler.

Desert Sled er en enestående motorcykel baseret på den unikke kombination af Scrambler stilen og de historiske 'Ørken slæder' fra 60'erne og 70'ernes Californien.

Café Racer er et enestående eksempel på café-racer-kulturen. Den er en kombination af rebelskhed, landevejens frihed og den frie sydlandske kørestil, hvor man hurtigt skal kunne navigere i den tætte bytrafik og rundt på de små snørklede landeveje. 

Alle Scrambler modeller er kendetegnet ved lækre detaljer, fart over feltet, humor, teknik og nytænkning samlet i et køretøj. Er du til offroad, sport, moderne udtryk eller opdateret klassisk design? Med otte nye modeller er der en Scrambler for enhver smag.      

Ducati Leasing

Vidste du, at du både kan lease og flexlease din kommende motorcykel?

Ducati Leasing giver dig mulighed for at lease en Ducati motorcykel og mærke livet på landevejene. 

Lyder Ducati Leasing som noget for dig, så kontakt leasing@ducatidanmark.dk for nærmere info og tilbud.