Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada 1260

/link/be08d7441c194cc38c3d4e56e621788c.aspx

Multistrada 1260 - Maksimal alsidighed

  • Pris kr. 292.100,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Ducati Red

Ducati Multistrada 1260 er udstyret med den nye Ducati Testastretta DVT (Desmodromic Variable Timing) 1262 cc motor, nyt stel, avanceret teknologi og en æstetisk og designmæssig opgradering ud over det sædvanlige. Denne opgradering byder endvidere på et opdateret, aerodynamisk design og mere sporty hjul. Du kan opleve din Ducati Multistrada 1260 i den klassiske, lækre Ducati Red med grå ramme og sorte hjul.

Multistrada 1260 bliver ligeledes leveret med de vel- og anerkendte Riding Modes, der giver dig en fantastisk mulighed for at tilpasse motorcyklen endnu mere. Med tre hurtige indstillinger, kan du let og elegant skifte maskinens ydeevne og kørerstil og ingen køretur er den samme. Du er konstant i kontrol og sikkerheden vil stråle igennem maskinen, uden det får indvirkning på den store køreglæde.

Ducati Testastretta DVT-motoren er Euro 4-godkendt og leverer en fantastisk køreoplevelse og med Ride-by-Wire-systemet er du hele tiden i kontrol. Den sikrer en mere glidende og let kontrol gasregulering og sikrer sammen med Ducati Quick Shift en fantastisk køreglæde.

Det teknologisk-opgraderede chassis sikrer, med den forlængede svingarm, forbedrede hjulbase, en bedre styring i sving og sikrer derudover en fantastisk stabilitet. Der er dømt køreglæde i absolut verdensklasse.
Denne køreglæde kommer især som følge af den nye Bosch IMU-platform, der giver dig mulighed for at tjekke, korrigere og opleve alt fra niveauet af ABS, Ducati Cornering Lights og Ducati Wheelie Control.

Ducati Multistrada 1260 kommer med Cruise Control, så du nemt kan tilpasse og bruge den ønskede cruise-fart og dermed kan nyde køreturen endnu mere. Det hele kan justeres på venstre side af styret, så du aldrig slipper vejen med øjnene.

Hvis Ducati Multistrada 1260 virker som noget for dig og din køreglæde, finde din nærmeste forhandler her og hør meget mere om maskinen.