Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada 1260 S

/link/f37fb44b1ca0491c8b584de7d2921182.aspx

Multistrada 1260 S - Udvid din komfortzone

  • Pris fra kr. 337.400,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Ducati Red, Iceberg White og Volcano Grey

Den nye Multistrada-familie har markeret sig i motorcykelverden, hvilket især bliver understreget ved den nye Ducati Multistrada 1260 S. De høje detaljer skinner igennem ved våde design og teknologi og bringer motorcyklen mod nye højder.

Den nye Ducati Multistrada 1260 S er udstyret med den nye Ducati Testastretta DVT (Desmodromic Variable Timing) 1262 cc motor @ 9.500 o/min og 129,5 Nm @ 7.500 o/min. Med en vægt på blot 212 kg er der dømt en kvalificeret racer til de indbydende landeveje.

Med den designmæssige opgradering er der skabt et nyt chassis med avanceret teknologi og designmæssig æstetik. Denne opgradering har medført mere aerodynamik og et mere indbydende og sporty look.
Ducati Multistrada 1260 S forøger køreglæden og køreoplevelsen takket være Ducati Quick Shift. Den sikrer komfort på de lange ture, sjov og glæde ved off-road og en responsiv oplevelse ved bykørsel. Det nye farvebaserede TFT-display gør det muligt for dig at skifte imellem Riding Modes og justere maskinens forskelle parametre. Det medfører, at du har endnu større indvirkning på motorcyklen, du vil få det maksimale ud af maskinen og ingen køreture vil føles ens.


Med Ducatis øje for sikkerhed, mangler Ducati Multistrada 1260 S ingenting. Den er udstyret med Vehicle Hold Control, Riding Mode, Power Mode, Ducati Safety Pack, Ducati Wheelie Control og meget mere. Du vil derfor hele tiden opleve en følelse af køreglæde, kontrol og sikkerhed på en Ducati Multistrada 1260 S. Især via Riding Modes har du mulighed for at indstille motorcyklen med tre hurtige indstillinger og du vil opleve følelsen af at være i konstant kontrol. En kontrol, der giver dig sikkerhed og højere køreglæde.Foruden den æstetiske opgradering har det teknologisk-opgraderede chassis ligeledes indvirkning på motorcyklens ydeevne. Den forlængede svingarm, forbedrede hjulbase, den forøgede stabilitet og den forbedrede styring sikrer endnu bedre køreglæde. Netop køreglæden bliver forhøjet via en ny Bosch IMU-platform, der giver dig indblik i, og mulighed for, at tjekke og korrigere alt fra Ducati Wheelie Control, ABS og meget mere.


Hvis tanken om en Ducati Multistrada 1260 S virker som noget for dig, så kan du med rette finde din nærmeste forhandler og høre mere om denne fantastiske motorcykel.