Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada 1260 Enduro - Teknisk særklasse

/link/b28e93f57dc74083b258ac20ab66747c.aspx

Multistrada 1260 Enduro – Køreglæde på et nyt niveau

  • Pris fra kr. 355.600,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farver: Ducati Red og Glossy Grey


Ducati byder velkommen til det nyeste medlem af Multistrada-familien og kan med stolthed præsentere Ducati Multistrada 1260 Enduro. Det er en motorcykel, der er skabt til fart, spænding og køreglæde uden at gå på kompromis med sikkerheden.
Der er lagt blod, sved, tårer og tonsvis af kærlighed i skabelsen af Ducati Multistrada 1260 Enduro og det kan både ses og mærkes.


Ducati Multistrada 1260 Enduro er udstyret med en masse avanceret teknologi, der bidrager til en forbedret og mere intuitiv køreoplevelse. Det nye elektroniske instrumentbræt giver dig et overblik over kørslen og giver dig både mere sikkerhed og en bedre køreoplevelse.

Det er især den intuitive del, der er blevet forbedret, hvor du nemt og hurtigt kan bruge Cruise Control, Hands-Free opstart, styring af kørelys etc., uden at det går ud over koncentrationen eller køreoplevelsen.Den nye Ducati Multistrada 1260 Enduro er i særdeleshed skabt til den fuldendte køreoplevelse og det kan både ses og mærkes på den teknologiske del. Den er udstyret med den mest avancerede Ducati-teknologi med alt fra Bosch Cornering ABS, der hjælper med at bibeholde kontrol og overblik i både sving og kurver.
Derudover er den nye Ducati Multistrada 1260 Enduro udstyret med Ducati Traction Control, der styrer baghjulets skridning, Ride By Wire, Ducati Wheelie Control, den semi-aktive Ducati Skyhook Suspensions (DSS) Evolution og meget mere.

Ducati Multistrada 1260 Enduro er skabt til at udvide eventyroplevelsen bag på to hjul og er udstyret med den nye Ducati Testastretta DVT 1262 motor med fuld drejnings-momentkurve, en L-twin cylinder, Dual Spark, 1262 cm3, der leverer 158 hK @ 9.500 o/min. og en torque på 128 Nm 7.500 o/min. Med den nye Testastretta DVT 1262 er du sikret en motor og en kraft, der giver dig en sporty performance og køreoplevelse ved de mellem-høje hastigheder. Den er Euro 4 godkendt og giver en helt ny og uforlignelig køreoplevelse.

 


Ducati Multistrada 1260 Enduro har en tørvægt på 225 kg og tanken kan rumme hele 30 liter. Dertil er den udstyret med de anerkendte Riding Modes, der giver dig mulighed for at tilpasse motorcyklens kørerstil endnu mere og køreturene vil aldrig føles ens. Du vil altid føle dig sikker og i kontrol og det giver dig tid, plads og ro til at nyde den fantastiske køreglæde.


Motorens evne til at levere køreglæde og egenskaber giver, sammen med det nye chassis, en helt ny og forbedret køreoplevelse, hvor det især er blevet nemmere at køre ved de lavere hastigheder eller hvis der pludselig kræves ekstra manøvrering. Ducati Multistrada 1260 Enduro er en direkte kombination af både performance og komfort, der altid sikrer dig en fantastisk køreoplevelse. En køreoplevelse du kan opleve på landevejen og off-road.
Det nye chassis er skabt efter dimensioner, der giver den bedste kombination af både off-road-egenskaber samt kørsel med passager eller bagage. Affjedringen er fuldt ud justerbar med Ducati Skyhook Suspension Evo (DSS), der giver dig en uforlignelig alsidighed på landevejene.Den nye Ducati Multistrada 1260 Enduro er ligeledes kompatibel med den nye Ducati Link App, der giver dig mulighed for at justere din rejsemåde. Du kan justere og personliggøre hvert aspekt i Riding Modes, hvor du kan ændre alt fra ABS til Ducati Traction Control via din smartphone. Appen er med til at forøge køreglæden og bidrager til den fuldendte køreoplevelse.


Du kan få den lækre Ducati Multistrada 1260 Enduro i farverne ”Sand” eller den klassiske ”Ducati Red” og tilvælge ekstraudstyr såsom bagageopbevaring i aluminium samt Touring-, Sport-, Urban- og Enduro-pakkerne.
Lyder den nye Ducati Multistrada 1260 Enduro som noget for dig?


Du kan finde din nærmeste Ducati-forhandler her og hør mere om den fantastiske motorcykel.