Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Multistrada 1260 S Pikes Peak

/link/c4083e60e4e844919d5b301be6066741.aspx

Multistrada 1260 S Pikes Peak - Udvid din komfortzone

  • Pris kr. 416.190,- (incl. lev.omk)
  • Farve: Pikes Peak Livery

Som den store spiller i Multistrada-familien kommer Ducati Multistrada 1260 Pikes Peak ind og bringer et nyt niveau til landevejene. Ducati Multistrada 1260 Pikes Peak henter stor inspiration fra det legendariske ”hill climb race” og trækker noget æstetisk og sporty frem i Multistrada 1260’eren.

 


Løbet, The Pikes Peak International Hill Climb (også kendt som ”The Race to the Clouds”), bliver holdt i et område i Rocky Mountains, ca. 16 km vest for Colorado Springs. Distancen byder på ca. 20 km og starter i en højde på 2.862 meter og slutter på 4.300 meter ved mållinjen. Det er et ekstremt hårdt løb, hvor underlaget og bjerget i sig selv er svært fremkommeligt – Ducati har allerede vundet det tre gange.


Ducati Multistrada 1260 Pikes Peak kommer med en 1262 cc, Euro-4 godkendt, Ducati Testastretta DVT-motor og med et nyt chassis, der inkluderer en ny front og længere svingarm. Den er endvidere udstyret med aluminiumsbaserede hjul – der medvirker til den lette vægt. Derudover er den udstyret med Öhlins forgaffel og Öhlins TTX36 støddæmper, der begge kan justeres manuelt og tilpasses føreren yderligere.

 


Takket været motorens exceptionelle opbygning, leverer den 85 % torque selv ved under 3.500 o/min. Det betyder at Multistrada 1260 er den motorcykel, der leverer den højeste torque-værdi under 4.000 o/min i sin kategori.


Som en ekstra udvidelse er det ligeledes muligt at tilvælge en carbon Ducati Performance lyddæmper af Termignoni og en ”low racing-type” carbon-skærm på Ducati Multistrada 1260 Pikes Peak. Yderligere er både mudguard, frontside panelerne og ”hands free cover” ligeledes lavet i carbon hvor sædet er specielt designet til at bringe det sporty element frem med sine røde stikninger.


Ducati Multistrada 1260 Pikes Peak er ligeledes udstyret med Ride-by-Wire, der gør det muligt at ændre motorcyklens evner og egenskaber direkte fra styret. Det sikrer, at du konstant er i kontrol over de massive kræfter og hele tiden føler dig sikker. Dertil hører Ducati Quick Shift sig også til, hvilket bevirker en rolig og behagelig ændring af gearskift.

 


Som standard er Ducati Multistrada 1260 Pikes Peak udstyret med Inertial Measurement Unit (IMU), der gør det muligt at holde styr på motorcyklens performanceniveau og ligeledes sikrer, at du oplever en konstant kontrol. Den er ligeledes udstyret med Cornering ABS, Cornering Lights, full-LED forlygte, Ducati Wheelie Control, Cruise Control, Ducati Traction Control og meget mere.

Med Ducati Multimedia System kan du via Bluetooth forbinde din smartphone med maskinen og dermed håndtere beskeder og opkald direkte via styret, så der aldrig bliver gået på kompromis med sikkerheden. Det tilhørende TFT-instrumentbræt er ligeledes blevet opdateret, så den forekommer mere intuitiv og indbydende.


Du kan svinge benene omkring din Ducati Multistrada 1260 Pikes Peak i fantastiske race-inspirerede farver, hvor sammenspillet mellem den hvide, røde og sorte farve bringer Pikes Peak til live.


Hvis tanken om en Ducati Multistrada 1260 Pikes Peak virker som noget for dig, så find din nærmeste forhandler og hør mere om motorcyklen.