Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Monster 797 - Forførende og lækker

/link/ffe2a9c05bf74d84b5fcef246e263ad7.aspx

Monster 797 - Et mægtigt monster med fart og køreglæde

  • Pris fra kr. 116.900
  • Farve: Ducati Red og Star White Silk

Ducati Monster 797 er en fræk, sporty og kompakt motorcykel, der sætter køreglæde og sikkerhed over alt andet. Den er let og intuitiv og intet bliver ladt til tilfældighederne. Du vil hele tiden føle dig i kontrol, når du kører på landevejene og køreturen vil komme legende let til dig. Monster 797 har en æstetisk og lækker opbygning og du vil føle dig som ejer af asfalten.

Ducati Monster 797 fremstår som den perfekte fusion og kombination af uovertruffen elegance og en tung, muskuløs og kraftfuld motor. Det kommer især til udtryk med det brede styr, den imponerende benzintank, den ”nøgne” motor og den dobbeltsidede svingarm. Det er en stilmæssig dynamisk linje, der bringer et sporty og lækkert look sammen med et selvsikkert element. Folk er ikke i tvivl, når denne monstrøse og sexede motorcykel brøler igennem byen – det er et monster!Ducati Monster 797 bringer den ikoniske charme og ånd fra Monster-familien med sig. Den fører ånden og stilen videre på bedste vis og fremstår som et frækt og sofistikeret medlem af Monster-familien.

I daglig tale omtaler man Ducati Monster 797 som værende den perfekte introduktion til Ducati-verdenen og har du først prøvet maskinens køreegenskaber, er du ikke i tvivl. Der er tale om kærlighed ved første blik – de strømlinede facetter spiller perfekt sammen med det nøgne stels grove look.

Hvert element ved Ducati Monster 797 er gennemtænkt – alt fra køreposition, stel og Desmodue L-Twin cylindermotoren med sine 803 cc og 73 HK. Der er dømt selvsikkerhed fra første kilometer – du bliver underholdt med en gennemgående sikkerhed på enhver vej, ved enhver situation.

Ducati Monster 797’s rene og slanke linje øger de designmæssige elementer, hvilket især kommer til udtryk som følge af Trellis-stellet. Der er tale om et teknisk begavet vidunder, der samtidig er nem at håndtere og endnu nemmere at nyde.

Derudover er maskinen stærkt inspireret af dens rødder og det kan ses med den runde forlygte, der er udstyret med LED kørelys. Samtidig reintroduceres et hængsel på benzintanken og Desmodue L-Twin-motoren er både avanceret og kraftfuld. Der er en gennemgående fusion af både traditionelle og nye delelementer, hvilket skaber det perfekte Monster.

Med et lavt og smalt sæde og det brede styr er der basis for komfortabel kørsel igennem trafik og åben vej.

Ducati Monster 797 er udstyret med en 803cc L-Twin 2-cylinderet motor, der leverer 73 HK med 8.250 o/min og en torque på 67 Nm @ 5.750 o/min. Maskinens 6 gear vil kunne bringe dig op på en topfart i nærheden af de 190 km/t og står med en tørvægt på 175 kg og en køreklar vægt på 193 kg.

Stellet er et traditionelt rørformet Trellis-stel, ligesom på den første Monster, som sikrer en kort akselafstand, en stærk manøvreevne og smidighed. Selv de mere erfarne kørere vil nyde styreegenskaberne og den lethed, hvorpå man kan skifte retning – fart ind og ud i svinget er altid en glæde.

For virkelig at kunne nyde hestekræfterne er Ducatis Monster 797 udstyret med en justerbar 43 mm forgaffel og en justerbar bagdæmper.

Det forreste bremsesystem er to radialmonterede Brembo-bremser og derudover udstyret med Bosch 9.1 MP ABS som standard, der bidrager til yderligere fart og spænding samtidig med at sikkerheden forbliver i top.Derudover kører du afsted med 2 styks Pirelli Diablo Rosso II dæk, der sikrer både fart og sikkerhed på højt plan. Ducati Monster 797 har, som en ny detalje, fået logoet placeret under tanken nær sædet. Du kan opleve Ducati Monster 797 i farverne Ducati Red og Star White Silk.

Er du klar til at indtage vejene og begive dig ind i den italienske familie med klasse og stil med en Ducati Monster 797? Så kan du med rette finde din nærmeste forhandler og prøvekøre din næste motorcykel – Et monster!