Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Monster 1200 R

/link/2e3cf16c98b6498aafbf2b70a31fbe86.aspx

Monster 1200 R - Den mest kraftfulde naked Ducati nogensinde

  • Pris kr. 307.300,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Ducati Red

Det var blot et spørgsmål om tid, før den ikoniske Monster-silhuet fra 1993 skulle gennemgå en mere racer-orienteret fornyelse. Ducati Monster 1200 R byder op til både dans og køreglæde på landevejene. Gennemgående for modelserien er den intuitive køremåde og høje køreglæde – det gør sig i særdeleshed også gældende pådette Monster.

 


Der er dømt aggressiv racermaskine, når en Ducati Monster 1200 R tændes – denne sporty, kompakte og strømlinede maskine går rent ind i enhver racer-elskers hjerte. En letvægt-ramme understreger det perfekt ønske om både ren, rå muskelkraft og racerdynamikken samlet i ét Monster.

Bagenden er aerodynamisk og peger en smule opad kontra de andre i Monster 1200-familien og sædet er en anelse kortere for at imødekomme ønsket om en racer. Nummerpladeholden er fikseret i en højere position, hvilket betyder at der er plads til at fremvise 200/55 dækkene. Pirelli Diablo Supercosa-dækkene er monteret på et 3-eget hjul, stærkt inspireret af Ducati Panigale R.

I bedste Ducati-stil er der sans for detaljerne og æstetikken på en Monster 1200 R – den er gennemført med grafiske detaljer og giver følelsen af en eksklusivitet udover det sædvanlige.
Det ergonomiske på den nye Ducati Monster 1200 R er ligeledes i topklasse og maskinen giver endnu mere plads til de højere kørere. Den sporty køremåde bliver forøget med separate fodstøtter og giver mere plads under køreturen.Med en teknisk sammensætning ud over det sædvanlige er Ducati Monster 1200 R udstyret med en 1200 cm3 Testastretta 11° DS Twin-cylinder motor. Her bliver Ducatis kendetegnende ”naked”-koncept taget til et nyt niveau - den nye motor er i stand til at vise sit fulde potentiale på både lige vej og i sving og kurver.

Maskinen er udstyret med justerbar affjedring fra Öhlins og med et bremsesystem fra Brembo. Med en tørvægt på 180 kg er det den letteste af Monster 1200-familien og understreger endnu engang sammenspillet mellem racer-designet og Ducatis kvalitet.

Ducati Monster 1200 R er også udstyret med Ducatis Riding Modes og Ride-by-Wire. Via et intuitivt og nemt display kan du hurtigt og nemt justere og tilpasse din Ducati efter dine behov.
Ved de forudindstillede Riding Modes kan du vælge mellem Sport, Touring og Urban – derudover kan du via Ride-by-Wire styre niveauet af ABS og bremsesystemet.

Der skal være plads til fart og spænding – men en altoverskyggende sikkerhed er vigtigere end noget andet. Ducati Monster 1200 R er udstyret med Ducati Safety Pack som standard og Ducati Traction Control – den giver dig sikkerhed og kontrol hvor som helst og når som helst.

Du kan nu opleve en Ducati Monster 1200 R i både den klassiske Ducati Red og i den nye Thrilling Black – det sporty aspekt bliver gennemført på maskinen og den er ikke til at glemme igen.

Hvis du har fået lyst til at opleve landevejene på en ny facon og vil prøve et sandt Monster, så kontakt din nærmeste Ducati forhandler.