Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati XDiavel Black Star

/link/d42b90171b434bf89cddddea21e833b2.aspx

XDiavel Black Star - Sporty elegance

 

  • Pris kr.- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Livery

Den nye Ducati XDiavel Black Star får de sportslige værdier frem i Ducati cruiseren. Den har fået et nyt sporty udseende og udstyr inspireret af sportsbiler. Farvekombination udstråler eksklusivitet i de grå og sorte toner med et strejf af rød. Man ser tydeligt det grafiske koncept, X'et, som kendetegner XDiavel familien.


XDiavel Black Star tank


Der er ikke sparret på detaljerne på XDiavel Black Star:

De røde covers på motoren symboliserer 100% Ducati sjæl og det nye sæde betrukket med ruskind, i premium kvalitet, tilfører cyklen endnu mere sportslighed.
Et andet element som virkelig giver karakter og fremhæver det æstetiske look, er de smedet fælge i blank sort. Ikke nok med at de er smukke, de giver en vægtreduktion på godt 2 kilo.


XDiavel Black Star fælge


XDiavel Black Star kommer som standard med 3 Riding Modes, Urban, Sport og Touring, hvilket giver dig frihed til at vælge præcis hvordan din tur skal være.

Du får et lækkert 3,5” farve display, cruise control og selvfølgelig er cyklen nøglefri. Alle kontakter på styret er oplyst, således at de altid er nemme at finde.

Sikkerheden er i top med fuld LED lys og Day Time Running Light, som giver perfekt synlighed i dagslys, Ducati Tracktion Control og Bosch kurve ABS.


XDiavel Black Star DRL


Hjertet og styrken i en XDiavel Black Star bliver leveret af en vandkølet Testastretta DVT 1262 L-Twin motor. Dette monster af en motor leverer 160 hk@9.500 rpm og et moment på 126 Nm@5.000 rpm.

Cyklen har en tør vægt på 221 kg og en tank med plads til 18 liter benzin.

Uden tvivl en maskine, der vil få alle og enhver til at vende hoveder på gaden – den påkalder sig, med rette, en berettiget opmærksomhed på landevejene.

Kontakt nærmeste Ducati forhandler og hør mere om XDiavel S Black Star.

 

XDiavel Black Star